Noordwijkerhoutse StrandlopersNIEUWSBRIEF - 2015 DECEMBER


Feedback graag naar redactie@av-nsl.nl


Welkom bij de NSL-nieuwsbrief van december 2015! In deze nieuwsbrief vind je veel nieuws! Over een aantal weken zijn we bij je terug met nog meer nieuws. 

Veel leesplezier!

Oosterduinloop

Op zondag 08 november heeft de jaarlijkse Oosterduinloop weer plaatsgevonden. Dit was na de Boscross alweer de tweede wedstrijd binnen de clubkampioenschappen van de NSL. Op onze Facebookpagina zijn inmiddels een paar honderd mooie foto's te vinden en bovendien staan de uitslagen ook hier weergeven.

Rabobank Clubkas Campagne 2015

Donderdag 5 nov. heeft de NSL via de Rabobank Clubkas Campagne een check van €657,20 mogen ontvangen, 5de in categorie Vitale Economie. Jullie stemmen en promotie hebben goed gewerkt, dank daarvoor. Het bedrag zal worden besteed aan training- en wedstrijdmateriaal.Gefeliciteerd Els en Kees!

Felicitaties voor Kees Zoutendijk en Els Duivenvoorden voor het behalen van hun certificaat Praktijkbegeleider van de atletiekunie. De praktijkbegeleider is een ervaren trainer die de cursist begeleidt en de mogelijkheid biedt om in de praktijk te leren. Voor het kunnen opleiden van nieuwe trainers is het het een voorwaarde om over praktijkbegeleiders te beschikken.

Aanpassing wandel-/trainingsprogramma

Helaas heeft Ria van Eeden moeten besluiten om te stoppen met de actieve wandelsport als wandeltrainster en wandelaar. De laatste dinsdagavondtraining met Ria is 29 december 2015.
Dit heeft het bestuur gedwongen om te kijken naar het huidige trainingsaanbod voor de NSL wandelleden en de bezetting van de trainingen. Besloten is om de training van de dinsdagavond onder begeleiding van een NSL-trainer te laten vervallen met ingang van 1 januari 2016. Op de dinsdag- en donderdagmiddagen, de donderdagavond en bij de ochtendtrainingen op zaterdag en zondag ben je van harte welkom om onder leiding van één van de wandeltrainers een sportieve wandeling te maken. Voor details zie hier. Je kunt de komende weken nog met Ria overleggen t.a.v. de aansluiting bij andere wandelgroepen. Bij de hardlooptak van de NSL is besloten om de Langeraargroep zelfstandig verder te laten gaan. Deze lopers zullen wel samen blijven trainen onder leiding van Cora en Brenda. 

Vacatures

Binnen de NSL zijn er diverse vacatures. Het WOC is op zoek naar een 2e man voor de inschrijvingen. Daarnaast is het mediateam naarstig op zoek naar nieuwe mensen, waaronder een coördinator, redacteuren voor nieuwsbrief/Facebook/website, fotograaf en een sponsorcoördinator. Heb je een beetje tijd beschikbaar? Er is voldoende ruimte om te bespreken wat jouw bijdrage kan zijn voor de NSL! Neem contact op met Winnifred via voorzitter@av-nsl.nl.

Tank en schenk

Bij Pompstation Peut Abswoude (Schiestraat 9) kan de NSL geld verdienen. Iedereen die tankt krijgt punten per getankte liters. Deze punten kunnen geschonken worden aan een doel naar keuze. Direct na de betaling van de afgenomen liters kan iedere klant aangeven welf doel dat is. De NSL kun je vinden onder het kopje "sport". Tijdens de maand december worden de punten zelfs verdubbeld. Een mooie manier om te sponsoren. Kijk op de site.

Trailrun

Ben jij bekend met het lopen van een razendpopulaire trailrun? De NSL organiseert er eentje op 24 januari 2015! De trailrun is ook onderdeel van de clubkampioenschappen en deze wedstrijdi is bestemd voor leden van de NSL. Als je niet meedoet met de clubkampioenschappen, je kunt wel gratis mee doen aan deze wedstrijd! Het duurt nog even tot 24 januari, dus alle ins en outs worden later bekend gemaakt, maar als jij deze run alvast in je agenda zet, kun je rekening houden met het volgende:
- Je kunt kiezen uit 1 of 2 ronden;
- Afstanden zijn gelijk aan ca. 8 of ca. 16 km;
- Het parcours gaat 'off the beaten track';
- Je komt op waanzinnige paden, die tijdens de trainingen niet altijd genomen worden;
- Het parcours wordt uitgezet door middel van paaltjes, dus goed opletten dus :)
- De starttijd is de reguliere trainingstijd, dus 09:30 uur aan de Duindamseslag. Als je gezellig om 09:00 uur komt, dan kun je nog even lekker inlopen!
- De start en finish is op het Piet Florisdal.

Al met al een leuke uitdaging en meer info volgt!

 

Rob Veer: bedankt!

Rob Veer heeft op vrijdag 13 november een interessant verhaal gehouden bij AV Rijnsoever in Katwijk. Op uitnodiging van NSL trainer Piet van der Luijt heeft hij veel informatie gegeven over hardlopen, het lopen van marathons, etc. Voor iedereen was er wat wils en bovendien was er gelegenheid tot het stellen van vragen. Behalve dat het een informatie avond was, was het ook erg gezellig! Foto's van Rob, geïnteresseerde blikken en gezelligheid zijn te vinden op onze Facebookpagina. Je vindt daar ook een filmpje van Rob die een kort verslag doet van de avond!
 

Zorg en Zekerheid Circuit

In de vorige nieuwsbrief vond je een uitgebreid overzicht van de wedstrijden binnen het Circuit. Inmiddels hebben de Zilveren Turfloop in Mijdrecht en de Ter Specke Loop in Lisse al plaatsgevonden, maar er zijn nog zes wedstrijden te gaan! Meer informatie vind je hier.

Nieuwjaarsreceptie 13 januari 2016

Schrijf alvast in je agenda! Wij nodigen je graag uit op 13 januari vanaf 20.00 uur, in Hotel Restaurant het Wapen van Noordwijkerhout, aan de Dorpsstraat 14, om onder het genot van een hapje en drankje terug te blikken op het afgelopen jaar en gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.
Namens het bestuur: Winnifred, Cees en JanHoofdsponsor van de NSL:
 

De Hardloopwinkel in Noordwijkerhout en Leiden
De Hardloopwinkel is dé hoofdsponsor van de NSL! Voor al je hardloopschoenen, maar ook voor je kleding, goede (hardloop-)adviezen, trainingsschema's en sportvoeding kun je prima terecht bij de Hardloopwinkel. Het belang van goed materiaal wordt hier door echte vakmensen serieus genomen en zal altijd leiden tot een eerlijk advies dat past bij jouw specifieke situatie. Alle medewerkers van de Hardloopwinkel hebben zelf jarenlange ervaring in meerdere afstanden en kennen het plezier van schoenen met een goede demping en shirts die niet schuren over je rug. Ga gewoon eens langs in Leiden of Noordwijkerhout! Je zal verrast zijn over het brede assortiment en wellicht kom je nog een leuke aanbieding tegen!


 
 

 
     
  Agenda
13-01-2016 - Nieuwjaarsreceptie
24-01-2016 - Trailrun
28-02-2016 - Nederzandtloop
09-03-2016 - Ledenvergadering Maasgaarde Noordwijkerhout
 
     
     
  Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit e-mai bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.