BREAKING NEWS
Opzegging prominent lid NSL

Feedback graag naar redactie@av-nsl.nl


WELKOM bij deze extra nieuwsbrief van de NSL! Deze nieuwsbrief is gevuld met belangrijke informatie over een opzegging van een prominent lid van de NSL en de Omloop van Noordwijkerhout op zondag 17 april 2016. 

Veel leesplezier!

Opzegging prominent lid NSL

Helaas hebben wij bericht gekregen dat de heer Iemand Anders zijn lidmaatschap bij de NSL per direct heeft opgezegd.
Reden hiervoor was dat zijn takenpakket inmiddels te groot was geworden en daardoor te weinig tijd had voor andere dingen.
 
Van gezicht zal bijna niemand hem kennen, want hij kwam nooit op trainingen, maar toch moet hij moet bij een zeer groot aantal NSL-leden bekend zijn.
 
Als er iets gedaan moest worden binnen de vereniging, dan werd dit altijd opgepakt door Iemand Anders.
Als er weer gepost moest worden bij een wedstrijd, dan deed Iemand Anders het wel.
Een stukje schrijven of de website bijhouden? Iemand Anders was daar niet te beroerd voor.
 
Nu hij geen lid meer is, zullen zijn taken dus door andere leden overgenomen moeten worden.

We hebben nog een groot aantal posten (tussenstand donderdagavond: 11 vrijwilligers) open staan voor de OMLOOP VAN NOORDWIJKERHOUT op 17 april 2016!

Aanmelden hiervoor kan bij de vrijwilligerscoordinator, dat is Kees Zoutendijk. Je kunt hem bereiken via vrijwilligers@av-nsl.nl.

We zien je aanmelding ontzettend graag tegemoet. Misschien heb jij wel Iemand Anders in je buurt die ook mee wilt komen helpen? Tantes, vrienden, buurvrouwen en collega's zijn natuurlijk ook meer dan welkom om gezellig een handje te komen helpen!

Heb jij je handen al genoeg uit de mouwen gestoken dit seizoen en ga je nu zelf een rondje lopen? Kijk dan even op onze website voor meer informatie, onder ondere over het parcours, prijzen en tijden. Aanmelden voor deze laatste wedstrijd van het Zorg en Zekerheid Circuit in het o zo gezellige Noordwijkerhout kan ook via dezelfde link. Op de site van het Zorg en Zekerheid Circuit vind je ook veel informatie.

Heel graag tot volgende week zondag!

 

 Hoofdsponsor van de NSL:
 

De Hardloopwinkel in Noordwijkerhout en Leiden
De Hardloopwinkel is dé hoofdsponsor van de NSL! Voor al je hardloopschoenen, maar ook voor je kleding, goede (hardloop-)adviezen, trainingsschema's en sportvoeding kun je prima terecht bij de Hardloopwinkel. Het belang van goed materiaal wordt hier door echte vakmensen serieus genomen en zal altijd leiden tot een eerlijk advies dat past bij jouw specifieke situatie. Alle medewerkers van de Hardloopwinkel hebben zelf jarenlange ervaring in meerdere afstanden en kennen het plezier van schoenen met een goede demping en shirts die niet schuren over je rug. Ga gewoon eens langs in Leiden of Noordwijkerhout! Je zal verrast zijn over het brede assortiment en wellicht kom je nog een leuke aanbieding tegen!

 
 

 
     
  www.av-nsl.nl
www.facebook.com/AVNSL
 
     
     
  Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit e-mai bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.