NSL uitnodiging
Boscross 2016
02 oktober, startschot om 11:00 uur


Feedback graag naar redactie@av-nsl.nlBeste hardloper,

Vorig jaar heb je deelgenomen aan één van de drie 'winterwedstrijden' van de NSL.

Graag verwelkomen we je dit jaar weer!

Je kunt nu nog op het laatste moment beslissen om mee te doen met de Boscross, welke aanstaande zondag wordt georganiseerd, om 11:00 uur!

Nadat de Boscross heeft plaatsgevonden, zal er de mogelijkheid zijn om je in te schrijven per volgende wedstrijd van de NSL, maar je kunt ook gebruik maken van de trio-inschrijving. Dit trio wedstrijden bestaat uit de Oosterduinloop (13/11/2016), de Trailrun (22/01/2017) en de Nederzandtloop (19/02/2017). Je hebt genoeg voorbereidingstijd! Houd de website (www.av-nsl.nl) en Facebook (www.facebook.com/AVNSL) in de gaten voor meer info!

Je kunt je tot 01 oktober (waarschijnlijk rond het middaguur) inschrijven voor de Boscross. Klik hier om je in te schrijven. Voor meer informatie over de Boscross kun je hier klikken. Als de voorinschrijving gesloten is, kun je je nog ter plekke inschrijven voor de Boscross. Het na-inschrijven en afhalen van startnummers kan bij de tent aan het begin van het Piet Florisdal.

We zien je graag op 02 oktober!

Met een sportieve groet,

NSL Mediateam

 

 
     
     
  De informatie verzonden met dit e-mailbericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.