NIEUWSBRIEF - oktober 2016


Feedback graag naar redactie@av-nsl.nl


Welkom bij de NSL-nieuwsbrief van oktober 2016. In deze nieuwsbrief vind je weer leuke informatie over aankomende evenementen en links naar uitslagen/foto's van wedstrijden die inmiddels hebben plaatsgevonden.

Veel leesplezier!Tijd voor een nieuw LOGO!
We hebben een nieuw logo, kijk voor het verhaal erachter op de Facebookpagina.
Boscross

Op zondag 02 oktober heeft de jaarlijkse Boscross weer plaatsgevonden. Piet van der Luijt schreef er een mooi verslag over;

"We mogen gerust spreken van belabberde omstandigheden, waaronder deze uitgave van de Boscross van NSL werd gehouden. De lopers en loopsters werden geteisterd door stevige regenbuien. Plassen en modderpaden waren het gevolg. Echter niemand die zich na afloop daarover beklaagde. Dat is weer het positieve nieuws.

Deze cross, die ieder jaar op de eerste zondag van oktober wordt gehouden, kunnen we beschouwen als de opening van het crossseizoen in de regio. Het is een pittig, maar oh zo mooi parcours door het Hollands Duinen gebied. Tevens het trainingsgebied van de organiserende vereniging NSL. De afstanden die gelopen worden gaan over 5 en 10 km. Respectievelijk 2 en 4 ronden.

De korte afstand werd bij de mannen gewonnen door Bram Prins van NSL in een tijd van 18.01 met op de 2e plaats Marcel van Sambeek van Leiden Atletiek. Derde eindigde Gerard Noppe in 20.02. Bij de dames was deze korte afstand een gehele NSL aangelegenheid. 1e werd Linda Damen in 23.10 2e Danielle O’Sullivan en 3e Leny van der Plas, respectievelijk in 23.36 en 25.25

Bij de langste afstand van de mannen waren het wederom de NSL’ers die de prijzen verdeelden. 1e werd Arjan van der Hoorn in 37.22, 2e Stefan van der Pols in 38.16 en 3e Alfred Roelen in 38.37
De overwinning op de 10 km bij de vrouwen ging naar Anouk Claessens. Anouk, die lange tijd uit de roulatie is geweest door blessures dook direct maar op dit vrij pittige parcours onder de 40 min. Haar tijd: 39.18 Een mooie 2e plaats was er voor Nancy Sieling in 41.45. Als 3e eindigde Nathalie Klaassen in 43.09.

Op onze Facebookpagina zijn een paar honderd mooie foto's te vinden en de uitslagen staan er weergeven. 


 
Herfstwandeling

Wandelen in de herfst, waarbij de kleurschakeringen van de bomen en de kleurenpracht in het duingebied een bijzonder natuurbeeld geven. De NSL organiseert op 23 oktober de jaarlijkse Herfstwandeling van 15 km. De start is om 9.00 u bij Indian restaurant Invitation Duinschoten 12, 2211 ZC Noordwijkerhout. Voorinschrijving 5 euro inclusief een kop koffie via onze website: www.av-nsl.nl. Na-inschrijving ter plaatse 6 euro.  
De link naar het inschrijfformulier: inschrijven Herfstwandeling
De wandeling staat ook in het wandelboekje en op de site van de wandelbond; wandel.nl

    
Zorg en Zekerheid Circuit

Start van het Z&Z Hardloopcircuit
Weer een unieke gelegenheid om 8 loopjes in je agenda te krijgen! Je kunt hier meer informatie vinden over de inschrijflocaties (inschrijfmomenten in de Schelft zijn al geweest), maar je kunt je ook onderaan deze pagina online inschrijven en betalen met IDEAL. De eerste wedstrijden zijn gepland op 6 november in Mijdrecht en op 27 november in Lisse. 
NSL Wintertraining hardlopen

Deze winterperiode starten we een nieuw experiment; een loopgroep overdag voor duurlopers. Ben je om welke reden dan ook overdag op dinsdag en/of donderdag beschikbaar om te trainen? Hou je van duurlopen met een tempo van sneller dan 10km/uur? Loop dan eens mee met de groep van Hans van Diemen. Natuurlijk blijven Peter en Willy op respectievelijk dinsdag- en donderdagochtend ook nog hun looptraining verzorgen. Bij Peter en Willy ligt het accent meer op looptechniek en intervaltraining. Zo heeft de NSL haar aanbod overdag weer uitgebreid om aan de wens van meer hardlopers te kunnen voldoen.

Met vriendelijke groet,
William Slotboom
trainerscoördinator hardlopen
Stavaza ledenaantal NSL

Hieronder een overzicht van aanwas NSL leden van afgelopen jaren.
Zoals je zult zien springt 2016 er nu al met kop en schouders bovenuit.

Het lijkt erop dat de aandacht voor het werven van nieuwe leden zijn vruchten gaat afwerpen. Graag willen we nog doorgroeien en naast het extra werven van nieuwe leden ook onze bestaande leden aan de NSL blijven binden. Daarvoor is een enquête opgesteld om beleving van de leden te peilen. Hierover meer onder het kopje Enquête.


Huidige ledenbestand is: 
NSL Enquête

Via de mail stuurden we alle NSL leden een enquête met verzoek deze in te vullen. Het is een tevredenheidsonderzoek. Hier nog even de link; NSL enquête.

 
NSL | Rabobank Clubkas Campagne 2016

Het is zover! De stemperiode van 4 tot en met 17 oktober is aangebroken. De leden van Rabobank Bollenstreek kunnen nu hun stem uitbrengen op de NSL.

Tijd voor actie, want elke stem is €1,- waard!...Spoor familie, vrienden, kennissen en onbekenden aan om te stemmen. We gaan natuurlijk met jullie voor de ‘hoofdprijs’ om het mogelijk te maken dat het WOC de komende NSL-wedstrijden gebruik kan gaan maken van elektronische tijdsregistratie.

STEM via http://www.rabobank.nl/bollenstreek

Hoofdsponsor van de NSL:
 

De Hardloopwinkel in Noordwijkerhout en Leiden
De Hardloopwinkel is dé hoofdsponsor van de NSL! Voor al je hardloopschoenen, maar ook voor je kleding, goede (hardloop-)adviezen, trainingsschema's en sportvoeding kun je prima terecht bij de Hardloopwinkel. Het belang van goed materiaal wordt hier door echte vakmensen serieus genomen en zal altijd leiden tot een eerlijk advies dat past bij jouw specifieke situatie. Alle medewerkers van de Hardloopwinkel hebben zelf jarenlange ervaring in meerdere afstanden en kennen het plezier van schoenen met een goede demping en shirts die niet schuren over je rug. Ga gewoon eens langs in Leiden of Noordwijkerhout! Je zal verrast zijn over het brede assortiment en wellicht kom je nog een leuke aanbieding tegen!


 

 
     
  Agenda
23-10-2016 - NSL Herfstwandeling
06-11-2016 - Zilveren Turfloop Z&Z
13-11-2016 - NSL Oosterduinloop
27-11-2016 - Ter Specke Loop Z&Z
 
     
     
  Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit e-mai bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.