NIEUWSBRIEF - december 2016


Feedback graag naar redactie@av-nsl.nl


Welkom bij de NSL-nieuwsbrief van december 2016. In deze nieuwsbrief vind je weer leuke informatie over aankomende evenementen en links naar uitslagen/foto's van wedstrijden die inmiddels hebben plaatsgevonden.

Veel leesplezier!

 

Nieuwjaarsreceptie
 

Het is nooit te vroeg om onderstaande datum in je agenda te reserveren! Om 2017 feestelijk in te luiden, nodigen we je uit voor de NSL Nieuwjaarsreceptie op woensdag 11 januari a.s. om 19.30 uur in het “het Wapen van Noordwijkerhout“ op de Dorpstraat 14, 2211 GC Noordwijkerhout.

Zorg dat je op tijd bent! Sportieve groet,

WinnifredOosterduinloop
 

NSL | Wedstrijdverslag van Piet van der Luijt

Op zondag13 november werd onder enigszins troosteloze weersomstandigheden de Oosterduinloop gehouden. Dat wil niet zeggen dat het geen goed ”loopweer” was. In tegendeel, weinig wind en koel weer maakten dat er onder prima omstandigheden werd gelopen.
De organisatie zag zich genoodzaakt om voor deze editie een alternatief parcours samen te stellen, omdat nabij de oude startlocatie bij VVSB straatwerkzaamheden worden verricht. Start en finish waren nu bij het Oosterduinse meer. Dit bleek een prima keuze te zijn.
Men kon kiezen tussen 2 afstanden t.w. 8 km en de 10 EM. In totaal waren over beide afstanden 127 deelnemers, verdeeld over 41 dames en 86 heren.
Een enigszins tegenvallend resultaat t.o.v voorgaande jaren.

De langste afstand bij de dames werd gewonnen door Tessa Kortekaas, gevolgd door Margriet Vonk en Heleen Plas. Alfred Roelen was de snelste bij de heren over dezelfde afstand. 2e werd Stef Zwitser en 3e Arjan van de Hoorn. De kortste afstand, 8 km, werd bij de dames een prooi voor Nancy Sieling, 2e eindigde Vanessa Voskuilen en 3e Anne van der Put. Bram Prins werd bij de mannen afgetekend eerste. Op een minuut gevolgd door z’n broer Johan. Ron Hageman completeerde het podium door als 3e te finishen. Voor verdere uitslagen en tijden raadpleegt men de NSL website.

Op onze Facebookpagina zijn een paar honderd mooie foto's te vinden en de uitslagen staan er weergeven.

 

Sinterklaasloop

Op zondag 4 december vond de Sinterklaasloop van de NSL plaats.
Naar deze datum was uitgeweken, omdat Nieuwjaarsdag en Kerst op een zondag vallen en er dan weinig deelnemers verwacht werden.
Nadat de trainers met hun lopers en wandelaars vanaf de parkeerplaats hadden warm gelopen verzamelde iedereen zich rond 09:15 op het Piet Florisdal voor de gezamelijke warming up.
Deze vond dit jaar onder schitterende weersomstandigheden plaats onder leiding van Piet Peter.
Hierna gaf Piet Kees uitleg over de opdracht die de lopers dit jaar mochten uitvoeren.
De deelnemers kregen een blad papier met daarop Sinterklaas liedjes of rijmpjes, waarin 1 woord ontbrak.
In het bos rondom het Piet Florisdal waren zakken verstopt met daarin afbeeldingen van dingen die in de teksten op het opdrachtenblad voorkwamen. In groepjes of alleen ging men op weg om de opdrachten uit te voeren.Na terugkomst op het Piet Florisdal was er voor iedereen warme chocolademelk, gluhwein en natuurlijk strooigoed en banketletter.
Ruim 100 NSLers hebben meegedaan en daardoor was de chocolademelk aan het eind dus ook op.
De aanwezige fotografe heeft (met de hulp van het mooie weer) een paar leuke plaatjes kunnen schieten.
Een aantal groepen vond het leuk om hier een blijvende herinnering van te laten maken. Aan dat verzoek werd natuurlijk voldaan. De NSL kan weer terug kijken op een geslaagd evenement en de organisatoren worden weer hartelijk bedankt voor hun werk.

Link naar de foto´sTrailrun 2017 - zondag 22 januari


Piet Florisdal, Duindamseslag Noordwijk
2017-01-22, Piet Florisdal, Duindamseslag Noordwijk
11.00 uur
 
De AV-NSL organiseert op 22 januari 2017 weer een trailrun in de duinen bij de Duindamseslag in Noordwijk.
De start is om 11:00 uur  in het  Piet Florisdal waar ook de finish is.
Inschrijfgeld €6,00 bij voor-inschrijiving. De mogelijkheid tot voor-inschrijving sluit zaterdagavond 21 januari om 18.00 uur. Inschrijfgeld bij na-inschrijving is t  €7,00.

Op deze link vind je het inschrijfformulier waarmee je je kunt inschrijven. 

Op locatie is gelegenheid tot omkleden en je tas te laten staan (geen bewaakte tassenberging).

De wedstrijd start om 11:00 uur,
Na-inschrijven op locatie is mogelijk vanaf 9:30.
Vanaf 9.30 uur kunnen ook de startnummers opgehaald worden.

Kom je met de auto? Kom dan op tijd!
Je kunt parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van de Duindamseslag en in de omgeving hiervan.
Je fiets kun je sowieso kwijt, dus kom lekker op de fiets als opwarmertje!

Graag tot 22 januari. 

Hoofdsponsor van de NSL:

De Hardloopwinkel in Noordwijkerhout en Leiden
De Hardloopwinkel is dé hoofdsponsor van de NSL. Voor al je hardloopschoenen, maar ook voor je kleding, goede (hardloop-)adviezen, trainingsschema's en sportvoeding kun je prima terecht bij de Hardloopwinkel. Het belang van goed materiaal wordt hier door echte vakmensen serieus genomen en zal altijd leiden tot een eerlijk advies dat past bij jouw specifieke situatie. Alle medewerkers van de Hardloopwinkel hebben zelf jarenlange ervaring in meerdere afstanden en kennen het plezier van schoenen met een goede demping en shirts die niet schuren over je rug. Ga gewoon eens langs in Leiden of Noordwijkerhout! Je zal verrast zijn over het brede assortiment en wellicht kom je nog een leuke aanbieding tegen! 


     
  Agenda

08 - 01 - 2017 - Runnersworld Nieuwjaarsloop Z&Z
11 - 01 - 2017 - NSL Nieuwjaarsreceptie
22 - 01 - 2017 - Trailrun
29 - 01 - 2017  - Uithoorn De Mooiste Z&Z
 
     
     
  Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit e-mai bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.