Direct contact: 0252 - 434 777 Hobaho website
DIGITALE RELATIEWEEK 2021

U kunt zich nog aanmelden voor ons webinar 'Afzet anno 2021' op woensdag 13 januari van 13.30 - 15.30 middels onderstaande link:

https://www.webinartv.nl/hobaho-agenda/digitae-relatieweek-hobaho-by-dummen-orange/


START JUBILEUM JAAR

Om de start van het jubileum jaar van Hobaho by Dümmen Orange officieel in te luiden, hijsen Foeke Gardenier en Sam van Egmond de jubileum vlag op de locatie van Hobaho aan de prof. Van Slogterenweg 2 in Lisse.

Hobaho bestaat dit jaar 100 jaar, ooit opgericht op 18 april 1921. Het hele jaar zal er op diverse manieren bij stil worden gestaan, wel met in achtneming van de huidige regels van de overheid omtrent Corona.
Bepaalde activiteiten zullen een andere invulling krijgen of naar een ander tijdstip worden verplaatst in het jaar. Stil staan bij dit heugelijke feit zal Hobaho dit jaar zeker doen. Ook op het kantoor
in BolleNoord is vanmorgen de vlag gehesen door Marcel Noppen, Rik Schoon en Frank van der Ploeg. Op naar een gezond en mooi 2021!


TULPENDAG 16 JANUARI

Countdown naar de Nationale Tulpendag
We tellen alweer af naar de feestelijke dag op zaterdag 16 januari. Helaas is het dit jaar heel anders dan voorgaande jaren. En dat voelen wij en jullie natuurlijk ook. We hadden het zo graag weer met elkaar gevierd.


Op 16 januari van 17.00-18.30 uur is er een speciale tulpeneditie in de tv-uitzending De Grote Tuinverbouwing bij SBS6, waarin de aftrap gegeven wordt voor het schenken van tulpen aan elkaar. Na deze uitzending volgt op de social media kanalen van Tuliptime en De Grote Tuinverbouwing een winactie, waarin wel 100 boeketten te winnen zijn (‘aan wie schenk jij tulpen en waarom?’).
 
Let’s Connect
We hopen op jullie medewerking om het schenken van tulpen te stimuleren via het thema Let’s Connect, en op deze manier blijven wij, als tulpenfans van de Tulpendag, met elkaar in verbinding. Zo maken we er samen toch een (online)feest van. 
NIEUWE FREEK VONK GEZOCHT

De organisatie Plantum heeft ons gevraagd onderstaand bericht te delen. Plantum is gestart met een zoektocht naar de Freek Vonk of David Attenborough van de planten en zaden. De oproep naar een media-gezicht (M/V) Botanische personality staat online!

Weet jij (bijna) alles over bloemen, planten en zaden? Ben je tussen de 25-55 jaar, heb je biologie, plantenwetenschappen of een vergelijkbare studie gedaan? Vind je het leuk om jouw kennis te delen in de media? Kijk voor meer info op:
https://plantum.nl/gezocht-media-gezichtHOBAHO
Telefoon: 0252 434777
Telefax: 0252 434677
Email: info@hobaho.nl
SOCIAL MEDIA
Twitter Facebook
Deze e-mail is verstuurd door Hobaho
Afmelden voor deze nieuwsbrief   |   www.hobaho.nl
tp