Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.

Beste Berg
Dit is de tweede nieuwsbrief vanaf de nieuwe website van de NSL!
bestand
Boscross

Aanstaande zondag 13 oktober vindt de Boscross weer plaats! Ook de jeugd kan meedoen met deze gezellige en sportieve hardloopwedstrijd, net als niet-leden van de NSL. Loop jij niet mee, maar wil jij er wel gezellig bij zijn en je steentje bijdragen? Geef je dan op als poster voor de Boscross bij Kees Zoutendijk op e-mailadres keesz@hetnet.nl of telefoonnummer 06-30716752Uitslagen kun je na de wedstrijd terugvinden op onze website, te vinden onder de informatiepagina van de Boscross onder ‘wedstrijdoverzicht’. Let op: de voorinschrijving sluit zaterdagochtend 12 oktober om 08:00. Ter plekke inschrijven is ook mogelijk. Startnummers kunnen vanaf 09:30 worden opgehaald aan het Piet Florisdal. Leden van de NSL kunnen zich ook inschrijven voor de gehele clubcompetitie. Dat kan via onze website.
SPOC-lopen
De 6 oranjelopen tijdens de Oranjefeesten in de Bollenstreek waren weer een groot succes.Op onze website staat een leuk verslag van de SPOC, geschreven door Paul van Aurich. 


Diabeatitrun
Annemarie Tons loopt mee met de diabeatitrun op 12 oktober en is op zoek naar sponsors. Klik hier voor meer informatie.


Lopen tegen kanker
Afgelopen zondag waren de hardlopers van de NSL goed vertegenwoordigd op de 5 km. bij dit mooie (hard)loopevenement in Warmond. 1609 deelnemers hebben zondag in het heerlijke zonnetje gelopen voor het goede doel, waar maar liefst €25.000,- mee is opgehaald. Foto’s en uitslagen van Lopen Tegen Kanker vind je hier. Voor foto's kun je natuurlijk ook altijd terecht op onze Facebookpagina.


Heb jij leuke input voor onze volgende nieuwsbrief? Stuur ons dan een berichtje op redactie@av-nsl.nl.


Tot over twee weken met de volgende nieuwsbrief!

Agenda
13 okt. - Boscross NSL
10 nov. - Oosterduinloop NSL
17 nov. - Herfstwandeltocht NSL, meer info volgt!
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.