Nieuwsbrief NSL
Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
Beste Hogervorst
Er is weer veel nieuws en bovendien zijn er weer veel leuke activiteiten, dus bij deze ontvang je de tweede nieuwsbrief van oktober!
bestand

Door weer en wind: NSL Boscross van zondag 13 oktober

Op zondag 13 oktober organiseerde de NSL de Boscross in het bos- en duingebied bij de Duindamseslag in Noordwijk. Dit was de eerste wedstrijd van de clubcompetitie. De weersgoden bleken de sportieve hardlopers niet helemaal gunstig gestemd te zijn, maar ondanks alle regen zat de sfeer er goed in en werden er goede tijden neergezet! 138 deelnemers stonden uiteindelijk aan de start, nadat 22 sportieve kids ook mee hadden gedaan aan de Kidscross. Alle foto’s van de Boscross kun je vinden op Facebook. Uitslagen staan op de website

Oosterduinloop

Zondag 10 november wordt om 11 uur bij Sportpark de Boekhorst (VVSB) in Noordwijkerhout het startschot gegeven voor de Oosterduinloop! Lopers kunnen kiezen uit 2 afstanden: 10 Engelse mijl (16,1 km.) of 8,4 km. Lees hier meer over deze gezellige wedstrijd. Op deze pagina kun je je tevens inschrijven. Niet-leden zijn ook meer dan welkom!        

Herfstwandeltocht

Op zondag 17 november kan er heerlijk gewandeld worden door de duinen, het strand en de bossen van Noordwijk en Noordwijkerhout. Er is keuze uit 2 afstanden: 9 of 17 km. Wil jij lekker wandelen in de herfstnatuur, dan kun je hier meer informatie vinden en je online inschrijven. De pasvorm speciaalzaak van de Bollenstreek Schouten Schoenen sponsort de Herfstwandeltocht. Schouten Schoenen heeft ook perfect passende wandelschoenen van het merk Durea. Ga gerust eens passen op de Dorpsstraat 13 -15 in Noordwijkerhout of bezoek de website http://www.schoutenschoenen.nl voor meer informatie. 

bestand

Grand Raid in Afrika

Prisca Vis liep als enige Nederlander de Diagonale des Fous van 163 km. en 10.000 hoogtemeters. Elk jaar is het parcours weer anders, maar wel steeds zigzaggend over het vulkaaneiland Reunion. Bijna 50% van de deelnemers haalde dit jaar de finish niet. Vorst op de top, 31 graden in het dal.

bestandbestand

Clinic 1500 meter

Ter voorbereiding op de 1500 meter loop op 19 januari 2014 wordt er dit jaar een clinic rondom de 1500 meter georganiseerd op de atletiekbaan bij de Spartaan! Deze clinic wordt verzorgd door Kees Zoutendijk en William Slotboom. Deze vinden 7 keer plaats op een zondagochtend van 09.00 tot circa 10:30. Je kunt hier meer informatie vinden over onder andere het doel van de clinic, de data en het inschrijven.

Everest Marathon Nepal

Op 9 november vertrekken Wilfried en Els Duivenvoorden richting Nepal om daar deel te nemen aan de Everest Marathon. Lees hier verder voor een verslag!

Sinterklaasfeest KidsZoo

Op woensdagmiddag 27 november en zaterdagmiddag 30 november wordt er bij KidsZoo in Noordwijkerhout Sinterklaas gevierd! Voor deze gezellige kindermiddag wordt er nog gezocht naar een aantal sportieve en lenige Pietjes (waar beter te vinden dan bij de NSL), die tussen 14:00 en 18:00 op woensdag en/of zaterdag mee komen feest vieren en die de kids begeleiden bij een aantal sportieve spellen en opdrachten! Lijkt jou het leuk om gezellig mee te helpen? Mail ons dan via redactie@av-nsl.nl!

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggingen van het lidmaatschap dienen voor 1 november ingediend te zijn. Opzeggingen na 1 november kunnen niet meer in behandeling genomen worden. De contributie van het lidmaatschap en/of startlicentie wordt dan toch in rekening gebracht. Opzeggen van het lidmaatschap kan via deze link.Agenda
10 november - Oosterduinloop
17 november - Herfstwandeltocht
17 november - Eerste clinic 1500 meter
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.