Nieuwsbrief NSL
Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
Beste Warmerdam

Even tussendoor een speciale, doch dringende nieuwsbrief:

Iedereen bij de NSL wil zoveel mogelijk leuke (droge) wedstrijden lopen. Voor de NSL als vereniging is dat enthousiasme en de hoge opkomst altijd erg mooi, maar het impliceert dat we als NSL ook meer inzet daaromheen moeten gaan organiseren. Momenteel is het aantal vrijwilligers te laag om alle wedstrijden te voorzien van ondermeer wedstrijdleiders, verkeersregelaars, juryleden en zo verder. De tijd dat we alleen een ‘lintje konden spannen’ is echt voorbij en feitelijk ook verklaarbaar, indien je kijkt naar de eisen die door gemeente en atletiekunie worden gesteld. Daarnaast zal niet iedereen alleen maar wedstrijden op het strand willen lopen, maar ook afwisselend door woonwijken of specifiek langere afstanden willen lopen.

Concreet willen wij ‘jou‘ nu vragen om je aan te melden als vrijwilliger bij de NSL. Daarmee wordt je echt niet op weekbasis gebeld, maar zou het al mooi zijn als je één keer op jaarbasis een paar uurtjes kan meehelpen. Help ons daarom mee en meld je bijvoorbeeld aan voor 5 november bij Kees Zoutendijk voor een vrijwillige functie tijdens de Oosterduinloop van zondag 10 november! Wil je dan niet, maar een andere keer, check dan de wedstrijdkalender en mail het meteen even door.

Uiteraard zijn niet-leden (ouder dan 16 jaar) ook meer dan welkom om te komen helpen tijdens onze gezellige en sportieve wedstrijden! Naast het feit dat dankbaarheid vanuit de vereniging en de hardlopers gegarandeerd zijn, maak je als vrijwilliger ook nog eens kans op leuke prijzen! Zo worden er na het wedstrijdseizoen onder andere een dinerbon van Het Wapen van Noordwijkerhout en een hotelovernachting verloot! Heb je vragen, mail dan ook even naar Kees (vrijwilligers@av-nsl.nl.

Alvast bedankt voor je overweging!

Met sportieve groet,
Bestuur NSL

bestandAgenda
3 november - Zilveren Turfloop (Z&Z)
10 november - Oosterduinloop
17 november - Herfstwandeltocht
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.