Nieuwsbrief NSL
Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
Beste Plas

De nieuwsbrief heeft even op zich laten wachten, maar hier zijn we weer met nieuwe informatie over hardloopevenementen en leuke verslagen van recente hardloopwedstrijden! Veel leesplezier toegewenst.

Oosterduinloop

Een geslaagde ochtend, met veel sportieve deelnemers, zelfs wat zonnestralen en gezelligheid in de kantine van VVSB! De Oosterduinloop mag weer een succesvol evenement genoemd worden. Uitslagen van de Oosterduinloop vind je hier. De stand van de clubcompetitie kun je hier terugvinden. Op onze Facebookpagina kun je de foto's vinden.

bestand

Facebookactie

Wij zijn erg blij met alle enthousiaste likes en reacties op onze Facebookpagina. Hoogste tijd voor een beloning dus! Heb jij onze Facebookpagina al geliked? Nog niet? Doe dat dan snel hier! Op deze manier maak je namelijk kans op een mooie winterse prijs! Onze winnaar (één van de 200 likes, nog een aantal likes te gaan!), mag namelijk een reflecterend hesje met lichtjes met daarbij een hoofdband/muts/paar handschoenen ophalen bij de Hardloopwinkel in Noordwijkerhout! 

bestand

Herfstwandeltocht

Het lijkt alsof de weergoden na het dramatische weer van onze Boscross op 13 oktober ons erg gunstig gestemd zijn geweest vanaf toen, want ook de eerste editie van de Herfstwandeltocht (17 november) werd georganiseerd met geweldig herfstweer! Met een zonnetje heeft een club van 70 wandelaars gewandeld vanuit Indian Restaurant Invitation en genoten van de mooie herfstnatuur in Noordwijk en Noordwijkerhout. Sponsor Schouten Schoenen heeft een mooie collectie schoenen getoond en tevens vonden de appeltjes van sponsor Marco v­/d Hoeven gretig aftrek. Sponsors: bedankt!

Overlijden Jos van Bohemen

Het merendeel van onze leden zal ongetwijfeld Jos kennen. Helaas hebben wij het droevige bericht gehad dat Jos van Bohemen is overleden. Jos heeft de ziekte kanker helaas niet kunnen overwinnen. Jos wordt maandag 2 december om 10:30 begraven. De uitvaartdienst vindt plaats in de St. Victorkerk, St. Victorlaan 11 te Noordwijkerhout. Je kunt hier klikken voor de link naar de rouwkaart. Wij wensen de familie en vrienden van Jos veel sterkte toe voor de komende periode.

'Het is niet alles goud wat er blinkt in sport'

Je kunt hier klikken om dit interessante artikel te lezen. Het artikel is geschreven naar aanleiding van het onderzoek dat Prisca Vis (Erasmus Universiteit Rotterdam) heeft gedaan en heeft betrekking op het geluk van topsporters rond de Olympische Spelen van Londen in 2012. Lees verder over het 'zwarte gat' na een topprestatie en de (on)gelukkigheid van topsporters ten opzichte van de gemiddelde Nederlander.

Familie Kerstcross

Je kunt 'm alvast in je agenda zetten: de Familie Kerstcross! Op 26 december vanaf 10:00 kan er in kerstsferen worden hardgelopen. Dit evenement vindt plaats bij Nederzandt. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Kerstrun Aan Zee

Op 22 december 2013 organiseert Kerstdorp Aan Zee voor de zevende keer de enige echte KerstRun van Nederland! Hardloop fun in kerstsfeer voor jong en oud, snel en minder snel. Dit jaar voor de derde keer op het uitgestrekte strand van Noordwijk in samenwerking met de Star Balm Strandlopen. Op onze website en op de website van de Kerstrun vind je meer informatie, ook m.b.t. het inschrijven.

bestand

Neem eens een kijkje op onze sponsorpagina om te zien wie onze vereniging/wedstrijden sponsoren en dus een groot aandeel hebben in jouw hardloopplezier!
Voor alle lopers die morgen (zondag) meedoen aan de Ter Specke Loop in Lisse (Z&Z Circuit): veel succes en loopplezier toegewenst! Meer informatie vind je hier.

Tips en leuke input voor onze nieuwsbrief zijn altijd van harte welkom bij de redactie! Je kunt mailen naar redactie@av-nsl.nl.

Agenda
01 dec. - Ter Specke Loop Lisse (Z&Z Circuit)
15 dec. - Spijkenisse Marathon
22 dec. - Kerstrun Aan Zee
19 jan. - 1500 meter baanloop
23 feb. - Nederstrandloop
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.