Nieuwsbrief NSL
Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
Beste Boer
De eerste nieuwsbrief van dit jaar beginnen we met flink wat leesvoer betreffende wedstrijden, nieuwtjes en andere evenementen. Veel leesplezier toegewenst!
Mocht jij input willen aandragen voor één van de volgende nieuwsbrieven, dan kun je mailen naar redactie@av-nsl.nl.


1500 meter
Zondagochtend hebben een aantal leden ontzettend hun best gedaan op de 1500 meter. Deze loop werd gehouden op de atletiekbaan van atletiekvereniging de Spartaan in Lisse. Twee groepen mannen en één groep vrouwen gingen vanaf 11:00 van start op deze zware afstand. Je kunt hier klikken om de uitslagen te bekijken. Ook vind je op deze pagina de tussenstand van de clubcompetitie. Op deze intensieve zondagochtend zijn er ook weer mooie foto’s gemaakt. Die kun je bekijken op onze Facebookpagina.

bestand

Oliebollenloop
Het Piet Florisdal was dit jaar weer de locatie voor de gezellige Oliebollenloop op 29 december! Hoewel er uiteraard flink hardgelopen werd, vloeiden de warme chocomelk en de glühwein ook rijkelijk. Zoals de naam al doet verwachten, mochten lekkere oliebollen ook niet ontbreken! Veel wandelaars en hardlopers waren aanwezig. Je kunt hier klikken om de foto’s te bekijken.

bestand

Facebook voor dummies 
Een nieuw event! En nee, geen hardloopwedstrijd! Op woensdagavond 26 februari om 19:30 organiseert de redactie van de NSL een informatieve avond waarin uitleg wordt gegeven over het gebruik van Facebook. We leren je onder andere hoe je een account (desnoods anoniem) aan kunt maken en hoe je deze kunt gebruiken. Alle NSL-leden kunnen zich aanmelden. Heb jij je weg naar Facebook al gevonden? Dan kun je jezelf aanmelden via dit event. Als je nog geen Facebookaccount hebt, kun je ook een mailtje sturen naar redactie@av-nsl.nl. De aanvang is 19:30 bij Lunchroom Arthur, Dorpsringweg 4 te Noordwijkerhout (tegenover ’t Witte Kerkje). Voor een kleine vergoeding is daar ook heerlijke koffie en thee verkrijgbaar. Heel graag tot dan!

Start to Run
8 maart begint Start to Run weer. Onze trainers Willy van Pinxteren en William Slotboom gaan weer met een groep beginnen. Lees jij trouw onze nieuwsbrief, maar zou je zelf ook willen leren hardlopen of het hardlopen weer op willen pakken? Schrijf je dan hier in.

Nieuwjaarsborrel
Op woensdag 8 januari heeft de jaarlijkse nieuwjaarsborrel plaatsgevonden bij Humpy’s Palace aan de Herenweg in Noordwijkerhout. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn er veel handjes geschud, is er veel gezoend en zijn er veel nieuwjaarswensen uitgesproken. Er werd gezellig gekletst over het afgelopen jaar en alle goede voornemens voor 2014. Op onze Facebookpagina kun je een filmpje vinden van de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Paul van Aurich. Als je ‘m liever leest, kun je hier klikken.

Vrijwilliger van het jaar
Op de nieuwjaarsborrel is ook even stilgestaan bij alle vrijwilligers van de NSL, waarbij er eentje in 2013 ontzettend veel voor de vereniging heeft gedaan. Onze topper Frans Westheim is overal aanwezig bij wedstrijden om zijn handen uit de mouwen te steken en de leden aan te moedigen, heeft een groot aandeel gehad in de organisatie van de Zorg en Zekerheid wedstrijden en is tevens ook online erg betrokken op de Facebookpagina van de NSL. Frans heeft zondagochtend op de atletiekbaan in Lisse een fles champagne ontvangen voor al zijn inzet! Frans: bedankt!

 bestand 

Nederstrandtloop
23 februari is het weer zo ver: de Nederstrandtloop. Je kunt kiezen voor twee afstanden: 7,7 km. en 15,5 km. Het parcours gaat over het strand en door het duin, met een finish op het terras van Nederzandt, waar we gezellig nog even na kunnen kletsen en een drankje kunnen doen. Bovendien vindt na de wedstrijd de prijsuitreiking plaats, samen met het bekendmaken van onze clubkampioenen. Meer informatie over onder andere starttijden en het inschrijven vind je op de informatiepagina van de Nederstrandtloop. Ook niet leden van de NSL zijn meer dan welkom!

Facebookactie
Misschien weet je het nog wel: de 200 likes Facebookactie. Bij deze mooie mijlpaal hebben wij een mooie, winterse prijs verloot onder de eerste 200 personen die de Facebookpagina van de NSL hebben geliked. Winnares Fija Mills kon de prijs ophalen bij de Hardloopwinkel in Noordwijkerhout en gaat nu goed verlicht en verwarmd de winter door.

Algemene ledenvergadering
Op 12 maart vindt wederom de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Om 20:00 wordt er gestart met het officiële gedeelte. Na de pauze komt Royce Kortekaas een presentatie geven. Royce is al bijna 10 jaar fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van sporters en  wervelkolomgerelateerde klachten. Meer informatie over de exacte aanvangtijd, de locatie en de inhoud volgt nog. Mocht je bij voorbaat al vragen/initiatieven hebben voor de ledenvergadering, dan kun je deze mailen naar redactie@av-nsl.nl.Agenda
26 jan. - 10 Engelse mijlen van Uithoorn
09 feb. - Noord Aa Polderloop
23 feb. - Nederstrandtloop
02 mrt. - De Hardloopwinkel Roadrunnersloop
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.