Nieuwsbrief NSL
Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
Beste sporter/lezer,
Hierbij ontvang je de eerste nieuwsbrief van maart 2014. In deze nieuwsbrief tref je informatie over de algemene ledenvergadering, die komende woensdag (12 maart) plaats zal vinden. Alvast veel leesplezier toegewenst en binnenkort zijn we er weer met een 'reguliere' nieuwsbrief met daarin alle ins en outs van de NSL!
ALV
Op woensdag 12 maart vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Alle leden, donateurs en genodigden zijn meer dan welkom om op deze avond te komen luisteren naar interessante verslagen van het jaar 2013 en onze plannen voor het jaar 2014. De vergadering wordt gehouden bij Restaurant India Invitation (Duinschooten 12, 2211 ZH te Noordwijkerhout). Vanaf 19:00 staat er koffie met cake klaar. De vergadering zal starten om 19:30. Er zullen zaken besproken worden als de contributie, de inzet van vrijwilligers en donateurs. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen/opmerkingen vanuit de zaal. Meer informatie vind je hier.


Na de pauze komt Royce Kortekaas een presentatie geven. Royce is
sport-/fysiotherapeut en zal ons één en ander vertellen over training en blessures. Een leuke en interessante aanvulling op het 'officiële' gedeelte dus! Je kunt hier klikken om alvast een kijkje te nemen op zijn website. Royce is tevens initiatiefnemer van het Sport Medisch Centrum Bollenstreek in Lisse, dat sinds januari haar deuren geopend heeft. Lees hier meer over het SMC Bollenstreek en de werkzaamheden van Royce.

bestandEn ja, je ontvangt in de pauze nog gezellig een drankje aan de bar. Natuurlijk kun je hierna en na de vergadering ook zelf nog wat te drinken bestellen. Wil je alle documenten en de agenda alvast inzien? Klik dan hier. Mocht je zelf alvast een agendapunt willen toevoegen, dan kun je voor maandagochtend 12:00 mailen naar secretaris@av-nsl.nl. 

Misschien wel tot zondag bij de CPC in Den Haag.. en anders heel graag tot woensdag!

Agenda
09 maart - CPC Den Haag
12 maart - ALV
30 maart Start Opstapgroep Hardlopen NSL 2014
21 april - Paasloop Noordwijkerhoutse Runners
04 mei - Omloop van Noordwijkerhout (Z&Z circuit)
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.