Nieuwsbrief NSL
Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
Beste sporter,
Hier nog wat laatste informatie over de Omloop van Noordwijkerhout (laatste wedstrijd Z&Z circuit op zondag 4 mei.Op 4 mei is de Omloop van Noordwijkerhout!

Help JIJ mee?!

Op 4 mei is de laatste wedstrijd van het Z&Z circuit: de Omloop van Noordwijkerhout. Dat is (zoals de meesten van jullie wel weten) het grootste evenement dat de NSL organiseert. Dit jaar worden er tegen de 1.300 lopers verwacht, verdeeld over alle afstanden. Om dat alles in goede banen te leiden zijn er veel vrijwilligers nodig: dit jaar ongeveer 114 vrijwilligers!

Het wordt elk jaar moeilijker om al die vrijwilligers op tijd te vinden. Op de Algemene Ledenvergadering van 12 maart jongstleden zijn een aantal voorstellen gepresenteerd. Door de aanwezige leden is (bijna unaniem) de voorkeur uitgesproken voor het voorstel waarbij ieder lid minimaal 1 keer per jaar een vrijwilligerstaak uitvoert. Je mag ook zelf een vervanger zoeken, die in jouw plaats komt helpen. Maar dat moet dan wel een gelijkwaardige vervanger (16+) zijn.

Met ruim 400 leden ben je dus 1 keer in de 3 jaar aan de beurt voor de Omloop. We hopen echter niet dat iedereen 2 jaar gaat wachten om zich aan te melden voor de Omloop. Wie zich nu al gezellig opgeeft, kan de volgende 2 jaar weer meelopen met de Omloop.

Tot nu toe hebben we al 65 aanmeldingen voor een vrijwilligerstaak binnen! Daar zijn we super blij mee!

Dit betekent wel dat we er nog 34 (114-80) nodig hebben!

Middels deze nieuwsbrief willen we onze leden vragen s.v.p. positief te reageren op de oproep van de coördinator (Kees Zoutendijk) om je aan te melden voor de Omloop van Noordwijkerhout. Je kunt reageren op onze Facebookpagina of via een e-mail naar vrijwilligers@av-nsl.nl. Als jij als niet-lid ook de NSL wilt helpen tijdens bijv. het aanmoedigen van je sportieve moeder, zoon of geliefde ben je natuurlijk ook meer dan welkom! Naast het feit dat de Omloop een super ‘thuiswedstrijd’ is voor een groot aantal lopers, brengt deze ochtend/middag ook heel veel gezelligheid en dankbare lopers met zich mee.

Wij willen iedereen die zich al aangemeld heeft ook via deze weg hartelijk bedanken! Het succes en de gezelligheid van de Omloop gaat hand in hand met de inzet van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers en daar zijn wij als vereniging SUPER blij mee!

bestand

Als je zondagochtend met de Omloop meeloopt of je nog in wilt inschrijven, tref je hier de laatste informatie:

Afstanden, tijden en inschrijfkosten:
10:30 uur: GeZZinsloop voor kinderen tot 12 jaar, gratis
11:00 uur: 21,1 km, rood, inschrijfkosten € 8,-
11:10 uur:  5  km, geel, inschrijfkosten € 6,-
11:20 uur: 10 km, blauw, inschrijfkosten € 7,-

Inschrijven:
GeZZinsloop: in de wagen van Zorg en Zekerheid
5, 10 en 21,1 km via dit online inschrijfformulier of na inschrijving in Sporthal De Schelft, Maandagse Wetering 202, 2211 WV Noordwijkerhout  tussen 09:30 – 10:45 uur.

Prijzen:
Mannen en vrouwen                   5 km      10 km    21,1 km
1e prijs                                                 € 30,-     € 35,-     € 40,-
2e prijs                                                 € 20,-     € 25,-     € 30,-
3e prijs                                                 € 10,-     € 15,-     € 20,-

Parcours:
5 km.
10 km.
21 km.

Registratie:
Startnummer op de borst en chip op de schoen.

Verzorging:
Op diverse punten water. Fruit en drinken bij de finish.

Parkeren:
Bedrijventerrein Gravendam. Pendelbusjes van Flexibel Human Services brengen de lopers naar De Schelft en na afloop weer terug naar het bedrijventerrein.

Kleedgelegenheid:
In De Schelft zijn voldoende kleedkamers met douchegelegenheid. U kunt hier vanaf 09:00 uur terecht. Bewaakte tassengarderobe in de sporthal.

Herinnering:
GeZZinsloop: medaille.
Andere afstanden: mooie plant.

Uitslagen:
www.zorgenzekerheidcircuit.nl

Inlichtingen:
Frans Westheim 06 22 72 23 48
Marlous Oostdam 06 22 91 55 39
Corine van der Valk 06 36 05 67 91

 Hoofdsponsor NSL: De Hardloopwinkel Havenstraat Noordwijkerhout


Heel graag tot dan!

bestand
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.