Nieuwsbrief NSL
Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.

Beste sporter,

Vorige week zondag hebben er maar liefst 1114 deelnemers meegedaan aan de Omloop van Noordwijkerhout. In deze nieuwsbrief vind je een verslag van de Omloop, met een link naar de foto's van onze fotograaf en de uitslagen. Ook vind je informatie over de Verenigingen Fietsdag van de Rabobank. De feestcommissie van de NSL vindt dat het hoogste tijd is voor een feestje en heeft besloten aansluitend op de fietsdag een feestavond te organiseren voor alle leden!Verenigingen Fietsdag en BBQ/feestavond NSL

Op zaterdag 24 mei is de jaarlijkse feestavond  van de NSL! Dit keer wordt deze gezellige avond gehouden bij Como & CO, Boekhorsterweg 18 te Noordwijkerhout aan het Oosterduinse Meer. Er is een BBQ bij. Inloop is vanaf 17:00 uur. Como & Co is gelegen midden in de vrije natuur van Noordwijkerhout en deze mooie locatie is sinds een aantal maanden een leuke aanwinst voor Noordwijkerhout!

bestand

De kosten van de feestavond zijn €10,00 per persoon en je partner is ook welkom.
Wat krijg je voor deze 10,00 euro:
- 3 bonnen voor een vleesgerecht, 
- 1 voor een visgerecht
- 3 consumptiebonnen voor een drankje
(Vegetarisch is ook mogelijk, maar kun je dit wel op het inschrijfformulier aangeven?)
Er worden ook salades en stokbrood geserveerd.
Indien je meer consumpties wilt, zijn deze voor eigen rekening. 

Voor de feestavond kunnen alle leden en partners zich inschrijven via dit inschrijfformulier.

Voorafgaand aan de feesttocht is er een puzzelfietstocht die gecombineerd is met de Rabobank Verenigingen Fietsdag op zaterdag 24 mei. Je kunt dan samen fietsen en zo onze mooie vereniging sponsoren. Onze feestcommissie regelt een puzzeltocht die je tijdens de fietstocht kunt oplossen. Wij hebben de NSL al bij de Rabobank aangemeld dus dat hoef je niet meer te doen. Je hoeft bij het aanmelden ter plekke alleen te zeggen dat je komt fietsen voor de NSL/Noordwijkerhoutse Strandlopers. De fietstocht start vanaf 10:00 uur. Het fietsen is individueel en niet lidmaatschap gebonden. Opstappen is mogelijk in alle 6 de opstapplaatsen van de organisatie van de Rabobank fietstocht. Opstappunten in de diverse (NSL) Bollendorpen: Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, Lisse en Hillegom. 
Ieder dorp heeft een vrijwilliger die de leden helpt met de inschrijving (gratis) en een gadget geeft.

De prijsuitreiking van de leuke puzzel (leer alvast maar de ins en outs van de NSL uit je hoofd) vindt plaats tijdens de BBQ 's avonds!
Tip: Leuk is als de leden herkenbaar zijn als NSL-ers, bijvoorbeeld met shirt, jasje, zadeldekje, zweetbandje, “rugzakje” of petje. 

Wij hebben ontzettend veel zin in deze gezellige, sportieve en lekkere dag en hopen zo veel mogelijk leden en aanhang te zien zaterdag de 24e!

bestand

Verslag Omloop van Noordwijkerhout

Bij de Omloop van Noordwijkerhout, de achtste en laatste wedstrijd van het Zorg en Zekerheid Circuit, zijn er maar liefst 1141 hardlopers gefinisht. Het Circuit is al jaren een begrip in de regio en trekt elk jaar veel hardlopers en aanmoedigend publiek. Het zonnetje scheen en er stond een lekker afkoelend briesje de lopers op de 5, 10.5 of 21.1 km.

bestand

De mooiste hardloopwedstrijd van de Bollenstreek, tijdens het weekend van het bloemencorso, ging van start met de GeZZinsloop om 10:30. Een mooi aantal jeugdige en sportieve hardlopertjes mocht voordoen hoe het moet op de 2 km. Hierna startten om 11:00 de lopers voor de halve marathon. Het parcours leidde hen om het centrum van Noordwijkerhout, in de richting van de Noordwijkse duinen, waarna zij in noordelijke richting liepen en via de Ruigenhoek en de Leidsevaart weer richting de Schelft kwamen. NSL-lid Stefan van der Pols behaalde op de 21,1 km. een podiumplek met een geweldige tijd van 01:15:12. De lopers van de 5 km. konden 10 minuutjes later aan hun parcours beginnen en liepen een mooi (gedeeltelijk hetzelfde) parcours om het centrum, over de Herenweg en de Tespellaan in de richting van de Leidsevaart, om vervolgens weer te finishen onder de Zorg en Zekerheid finishboog bij Sporthal De Schelft. De hardlopers op de 5 km. liepen vanaf De Schelft over de Herenweg om de voetballers bij voetbalvereniging VVSB, waarna zij om het centrum van Noordwijkerhout weer terugliepen richting de sporthal.

bestand

Rond 13:00 waren alle lopers weer ‘binnen’ en werd er verzameld in Sporthal De Schelft, waar alle lopers een mooie plant op konden halen en waar de prijzen werden uitgereikt. De busjes van Flexible Human Services reden  vervolgens alle lopers en toeschouwers weer terug naar industrieterrein Gravendam, waar zij hun auto’s konden parkeren.

De organisatie kijkt terug op een super geslaagde wedstrijd en dankt alle vrijwilligers en sponsors die deze mooie wedstrijd mogelijk hebben gemaakt!

Alle foto's van de Omloop van Noordwijkerhout kunnen gevonden worden op onze Facebookpagina. Alle uitslagen staan gepubliceerd op de website van het Zorg en Zekerheid Circuit, onder het tabblad 'uitslagen'.

 


Agenda
24 mei - Fietsdag + BBQ! Klik hier om je in te schrijven en gezellig mee te eten!

Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.