Nieuwsbrief NSL
Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
REMINDER! FIETSEN EN FEESTEN!
ZATERDAG 24 MEI
Beste leden,

Zoals jullie waarschijnlijk wel gelezen hebben wordt er aanstaande zaterdag gefietst door onze leden op de Verenigingen Fietsdag van de Rabobank (en een leuke NSL-fietspuzzeltocht!). Deze sportieve dag sluiten we gezellig met zijn allen (partners zijn ook welkom) af bij Como & Co aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout waar we gezellig kunnen kletsen, BBQ'en en misschien wel een dansje kunnen wagen! Je vindt in deze nieuwsbrief nog wat laatste nieuws/informatie en uiteraard de link naar het inschrijfformulier als je je nog niet hebt ingeschreven.

bestandStart fietsdag
Zaterdagochtend kunt je op verschillen plekken beginnen aan de Fietsdag/Fietspuzzeltocht van de NSL. Onderstaand vind je een overzicht van de startlocaties:

Hillegom: SV Hillegom, van den Endelaan 7
Lisse: RTV de Bollenstreek, Spekkelaan 3
Sassenheim: Korfbalvereniging TOP, Sportdreef 8
Voorhout: Biljartvereniging Agnes, Sportlaan 7
Noordwijk: Noordwijkse Hockey Club, Nieuwe Zeeweg 40
Noordwijkerhout: VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8

Je kunt vanaf deze locaties starten tussen 09:30 en 10:30. Er staat een vrijwilliger van de NSL voor je klaar op de locatie. Meer informatie over de Fietsdag van de Rabobank kun je hier vinden.

Inschrijven feestavond
Er hebben zich al ruim 50 mensen ingeschreven voor de feestavond, erg gezellig dus! Als je alvast wilt weten wie zich dan hebben ingeschreven, dan kun je even kijken op de informatiepagina op de website. De link naar het inschrijfformulier vind je hier.Je partner is ook van harte welkom en kun je ook via het formulier in schrijven. De kosten van de BBQ zijn €10,- per persoon. Voor deze €10,- kun je genieten van het volgende:

- 3 bonnen voor een vleesgerecht
- 1 bon voor een visgerecht
- 3 bonnen voor een drankje
- Veel gezelligheid!
- Je eigen favoriete muziek als je deze even mailt naar redactie@av-nsl.nl, of je kunt het meenemen op een USB-stick.

Er worden op deze avond ook lekkere salades met stokbrood geserveerd. Eet je vegetarisch? Geen probleem! Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier en natuurlijk kunnen consumptiebonnen ook onderling geruild worden. 

Inschrijven kan tot dinsdagmiddag 12:00.

Wij zouden het erg gezellig vinden als we deze jaarlijkse feestavond met zo veel mogelijk mensen tot een geslaagde avond (en sportieve dag) kunnen maken. We hopen jullie allemaal aanstaande zaterdag fietsend door de Bollenstreek of bij Como & Co vanaf 17:00 te zien. Heel graag tot dan!

Groetjes,
Redactie en feestcommissie NSL

Agenda
24 mei - Fietsen en feesten!

Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.