Nieuwsbrief NSL
Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
Beste sporter,
In deze nieuwsbrief lees je over de super gezellige jaarlijkse feestavond die dit jaar gecombineerd werd met een leuke fietsdag en vind je informatie over aankomende evenementen. Veel leesplezier toegewenst!Feestavond
De jaarlijkse feestavond van de NSL is dit jaar gehouden op zaterdagavond 24 mei bij Como&Co aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout. Bijna 80 leden en partners hebben deze avond genoten van de gezelligheid, de goede sfeer en het lekkere eten bij Como&Co. Onder het genot van een lekker drankje, een goede BBQ en een heerlijk toetje werd er gezellig gekletst in het zonnetje. Onderstaand vind je een aantal foto's, maar allemaal vind je ze op onze Facebookpagina. De jaarlijkse feestavond van de NSL is dit jaar gecombineerd met de Verenigingen Fietsdag van de Rabobank. Met deze fietsdag konden fietsers geld inzamelen voor hun vereniging. Wij kunnen zeker zeggen dat er voor de NSL goed gefietst is, want met de inzet van onze sportieve leden hebben we €430,- mogen ontvangen van de Rabobank voor onze clubkas! Bij deze willen we dus graag iedereen bedanken voor de sportieve inzet, maar ook voor de gezelligheid tijdens deze dag en avond!

bestand

bestand
                                 
Wij hebben erg genoten van deze gezellige dag en avond en organiseren volgend jaar heel graag weer zo'n leuk feest. Hierbij hebben wij wel je hulp nodig. Zou je onderstaande enquête in kunnen vullen en je mening kunnen geven? Losse tips naast je enquête zijn natuurlijk ook welkom via redactie@av-nsl.nl. Het invullen van de enquête kost minder tijd dan het aantrekken van je loopoutfit en -schoenen :).

Klik hier om ons te helpen!


Midzomernachtwandeltocht
Ben jij een sportieve en vooral vroege vogel? Ken jij onze Midzomernachtwandeltocht al? Ook dit jaar organiseert de NSL weer de Midzomernachtwandeltocht op zondag 22 juni. Er kan gekozen worden voor twee afstanden en twee starttijden. De wandeltocht van 25 km. start om 04:00 en de 15 km. start om 06:00. Er wordt gestart vanaf de Hardloopwinkel in Noordwijkerhout (Havenstraat 41-43) en leidt je door de mooie duinen, over het strand van Noordwijk naar de Langevelderslag met een koffiepauze. Vervolgens wordt er verder gewandeld naar het centrum van Noordwijkerhout, waar aansluitend genoten kan worden van een heerlijk ontbijt bij de gezellige lunchroom 'Arthur' tegenover 't Witte Kerkje. 

Aanmelden voor deze mooie wandeltocht in de 'vroege natuur' kan via de informatiepagina op de website. Hier vind je de link naar het inschrijfformulier. Ontbijten bij Lunchroom Arthur kan alleen als je je vooraf hebt ingeschreven. Kosten van de wandeltocht zijn €6,00 zonder ontbijt en €12,00 met gezellig afsluitend ontbijt.

Triahtlon van Noordwijkerhout
Voor velen zal dit een leuke 'thuiswedstrijd' zijn, maar deze wedstrijd kan niet zo'n mooi evenement blijven zonder de inzet van vrijwilligers. De organisatoren van de triathlon zijn op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen op zondag 6 juli. Zou jij het leuk vinden om gezellig te komen helpen? Stuur dan een mailtje naar fjp.nieuwenhuis@gmail.com. In overleg met jou wordt er dan gezocht naar een leuke taak. Als je niet voor de hele duur van het evenement kunt helpen, kun je ook helpen voor een gedeelte hiervan! Een uniek t-shirt, een lekker lunchpakket, dankbare deelnemers + organisatie en triathleten die komen helpen bij onze Omloop krijg je er voor terug!

Starbalm Strandlopen
Afgelopen donderdag heeft de eerste strandloop van de Starbalm Strandlopen plaatsgevonden. Veel NSL-leden waren te vinden op het strand van Noordwijk, waar zij in het zonnetje een 4 of 8 km. liepen op het strand. De uitslagen van de eerste loop zijn inmiddels gepubliceerd op de website van de Strandlopen, net als de foto's. Op de website vind je ook meer informatie over het meedoen. Inschrijven is namelijk nog niet te laat! De strandloopjes vinden plaats op 10 donderdagavonden, waarop er gestart wordt om 19:30. Inschrijven kan nog ter plekke (strand Noordwijk, afslag bij de politiepost, naast Alexander Beach). De komende tijd kun je je nog inschrijven om deel te nemen aan het klassement, maar losse wedstrijden meelopen is ook mogelijk!

bestand


Agenda
19 juni (en nog 8 donderdag hierna) - Starbalm Strandloop
22 juni - Midzomernachtwandeltocht
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.