Nieuwsbrief NSL
Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
Beste sporter,
Na 14 jaar voorzitterschap geeft Paul van Aurich de voorzittershamer over aan Winnifred Ferro. Natuurlijk gaan we nog op gepaste wijze afscheid nemen van Paul en kennismaken met Winnifred. Hierover later meer.


Nieuwe voorzitter
Winnifred is geen onbekende binnen de NSL. Rond 2004 is zij al enige tijd secretaris van de NSL geweest. Na een verblijf in het buitenland is Winnifred weer terug in Noordwijk en heeft zij het verzoek van het bestuur om de voorzittersrol te bekleden, geaccepteerd. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Onze nieuwe voorzitter stelt zichzelf voor in een filmpje dat vanaf woensdagavond 18 juni op onze Facebookpagina is bekijken. In dit filmpje vertelt Winnifred over haar beleidsplannen voor de komende 3 jaar. Om dit filmpje te zien, hoef je geen Facebookaccount te hebben dus neem gerust een kijkje!  

Winnifred Ferro

Nieuwe secretaris
Huub Hendrix heeft altijd gezegd dat hij de secretarisrol 3 jaar wilde vervullen. Die periode is nu verstreken. Daarom zijn wij blij dat Cees Vink bereid is om zijn taak over te nemen. Cees kun je op mooie zonnige dagen ook persoonlijk spreken in zijn 'Ysco' kraam in Noordwijkerhout op de Zeestraat. 

bestand

Trots en blij
Natuurlijk is het bestuur ontzettend blij dat deze enthousiaste mensen bereid zijn om deze verantwoordelijke taken op zich te nemen. We vertrouwen op een vruchtbare samenwerking.

Openstaande vacature penningmeester
We zijn nog in gesprek met iemand die de rol van penningmeester op zich wil gaan nemen, want ook onze penningmeester Frank Verheijden, had aangegeven deze taak 3 jaar te willen doen. Zodra er hierover meer bekend is, lezen jullie dat op de website, nieuwsbrief of op Facebook. 

                                 

Midzomernachtwandeltocht
Ben jij een sportieve en vooral vroege vogel? Ken jij onze Midzomernachtwandeltocht al? Ook dit jaar organiseert de NSL weer de Midzomernachtwandeltocht op zondag 22 juni. Er kan gekozen worden voor twee afstanden en twee starttijden. De wandeltocht van 25 km. start om 04:00 en de 15 km. start om 05:30 uur (en niet om 6 uur zoals in de vorige nieuwsbrief stond). Er wordt gestart vanaf de Hardloopwinkel in Noordwijkerhout (Havenstraat 41-43) en leidt je door de mooie duinen, over het strand van Noordwijk naar de Langevelderslag met een koffiepauze. Vervolgens wordt er verder gewandeld naar het centrum van Noordwijkerhout, waar aansluitend genoten kan worden van een heerlijk ontbijt bij de gezellige lunchroom 'Arthur' tegenover 't Witte Kerkje. 

Aanmelden voor deze mooie wandeltocht in de 'vroege natuur' kan via de informatiepagina op de website. Hier vind je de link naar het inschrijfformulier. Ontbijten bij Lunchroom Arthur kan alleen als je je vooraf hebt ingeschreven. Kosten van de wandeltocht zijn €6,00 zonder ontbijt en €12,00 met gezellig afsluitend ontbijt.
Agenda
19 juni (en nog 8 donderdag hierna) - Starbalm Strandloop
22 juni - Midzomernachtwandeltocht
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.