Klik hier, indien deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is.
Beste sporter,

Bij deze ontvang je de eerste nieuwsbrief na de zomerperiode! Wij hopen dat iedereen een goede zomer heeft gehad en het lopen goed heeft bij kunnen houden. Hoewel het zomerse weer sinds deze week toch echt aan een einde is gekomen, staat de NSL weer klaar met veel leuke evenementen in ons nieuwe hardloopseizoen! Het is dus weer de hoogste tijd voor wat informatie over leuke aankomende evenementen en wat 'huishoudelijke mededelingen'. Veel leesplezier toegewenst.


bestand

                           

                          


  
                                                                                                                                   Opzeggingen

Hoewel we graag hopen dat alle wandelaars en hardlopers bij ons blijven, vind je hier wat informatie over eventuele opzeggingen:
Opzeggingen van het lidmaatschap dienen voor 1 november 2014 ingediend te zijn. Dit kan via de website. Opzeggingen na 1 november kunnen niet meer in behandeling worden genomen. De contributie van het lidmaatschap en/of startlicentie wordt dan toch in rekening gebracht. 

Clubcompetitie

De data voor de clubcompetitie staan weer vast en je kunt ze alvast in je agenda schrijven! Het voorinschrijven voor de clubcompetitie kost €10,00. Mocht je je op een later moment (ter plekke) in willen schrijven, dan kost dit €12,50. De kosten zijn voor zowel de korte, als de lange afstand. Het inschrijfformulier vind je hier.

De data voor de wedstrijden zijn als volgt:

12 oktober 2014: Boscross
9 november 2014: Oosterduinloop
18 januari 2015: 1500 meter of Nederzandtloop
22 februari 2015: Nederstrandloop of 1500 meter

Voor de Boscross kun je je ook alvast inschrijven! Op onze website vind je meer informatie over de wedstrijden. Je kunt je op deze pagina ook alvast inschrijven! De NSL biedt 99,99% garantie op beter weer dan vorig jaar bij de Boscross! :)

bestand

Wintertraining

Vanaf 30 september trainen we weer vanuit De Schelft!

Basis Looptrainer 3

Zie onderstaand wat informatie over de opleiding Basis Looptrainer 3 namens trainster Els Duivenvoorden. Bij interesse kun je de redactie e-mailen via redactie@av-nsl.nl. Wij zullen vervolgens zorgen dat je e-mail doorgestuurd wordt naar Els!

Basis Looptrainer 3 is een opleiding van 6 workshops met aanvullende opdrachten die in de eigen trainerspraktijk kunnen worden uitgevoerd. De opleiding heeft tot doel zelfstandige trainers op te leiden. De nadruk van de opleiding ligt op het training geven van atleten. De opleiding is bedoeld voor trainers met atletiekervaring die zelfstandig op een verantwoorde wijze een groep atleten (pupillen, junioren of senioren) training willen geven en/of door willen stromen naar de opleiding Prestatie Looptrainer 4 om meer prestatiegericht aan de slag te gaan. Verder zijn er geen instroomeisen aan deze opleiding verbonden. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het diploma Basis Looptrainer 3 van de Atletiekunie.


De Spartaan, Lisse, wil deze opleiding in eigen huis organiseren en heeft nog plaatsen voor cursisten open. NSL heeft ernstig behoefte aan aanvulling van het trainerskader en zal de kosten dragen. Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Laat het me even weten via de mail!

Groetjes,

Els Duivenvoorden

Verandering trainingstijden!

Let op! De training op de dinsdag- en donderdagmiddag verandert qua tijd. De trainingen zullen op de dinsdag- en donderdagochtenden gegeven gaan worden. Op dinsdag 30 september begint de ochtendtraining, van ongeveer 09.00 tot 10.30.Alle lopers die graag overdag lopen in plaats van 's avonds zijn meer dan welkom! De trainer op de dinsdag is Peter van Denzen. Op de donderdagen staat Willy van Pinxteren voor je klaar. Je hoeft je niet aan te melden van tevoren, gewoon gezellig komen! Telefoonnummers en e-mail voor meer info zijn respectievelijk 0252-411082 / runpeterfietst@gmail.com en 0252-375701 / w.vanpinxteren@ziggo.nl.

Kennedymars

Michel Rusman en Dick de Vries lopen normaal in de groep van Hans van Diemen. Nadat Michel onderstaande gelezen had, besloot hij de uitdaging van president Kennedy aan te gaan. Dick wilde het ook wel eens doen. "In januari 1963 vroeg de Amerikaanse president John F. Kennedy zich, na lezing van een presidentieel bevel van de voormalige president Theodore Roosevelt uit 1908, in een brief aan commandant Shoup af of officieren van het US Marine Corps, net zoals in de tijd van Roosevelt, voldoende uithoudingsvermogen hadden om 20 uur 50 mijl (80.467 km.) te lopen. Hij vroeg zich tevens af of leden van zijn staf dit zouden kunnen". Op zaterdag 6 september zijn zij om 22.00 gestart en de volgende dag om 15.30 gefinished! Zie onderstaand twee foto's:

bestand


bestand

Z&Z circuit

Je kunt je ook alweer inschrijven voor het Zorg en Zekerheid circuit! Inschrijven kan in de schelft op donderdag 2 en dinsdag 7 oktober (tussen 18.30 en 19.00). Meer info staat op de website van het Z&Z circuit.

Wijzigingen gegevens ledenadministratie

Bij deze willen we alle leden oproepen om wijzigingen in contactgegevens (adres, e-mailadres, IBAN, wedstrijdlicentie AU, etc) door te geven aan de ledenadministratie. De ledenadministratie is te bereiken via het e-mailadres ledenadministratie@av-nsl.nl. Wijzigingen kunnen ook doorgegeven worden via het wijzigingenformulier. Je kunt hier klikken voor het formulier. Ook horen wij het graag als jij vanuit het hardlopen overgestapt bent op het wandelen of andersom! Deze wijziging kun je doorgeven via het bovengenoemde e-mailadres.

Inzet van onze leden tijdens evenementen

Onderstaand een oproep van Kees Zoutendijk met betrekking tot het invullen van de datumprikker voor het aanmelden om te helpen bij één van onze wedstrijden. Neem even de tijd om deze omroep door te lezen en de datumprikker in te vullen. Zonder hulp van onze leden (of leden die in plaats van henzelf een goede vervanger aandragen, bijvoorbeeld je schoonmoeder, buurman of collega, dit kun je aangeven in het opmerkingenveld in de datumprikker!) wordt het erg lastig om de wedstrijden te blijven organiseren! Na ontvangst van deze nieuwsbrief ontvangen degenen die de datumprikker nog niet hebben ingevuld een herinnering om deze alsnog in te vullen. 

Met de Boscross en de Oosterduinloop in het verschiet lijkt het me handig om het geheugen weer even op te frissen...

Een groot aantal leden (245) heeft nog steeds niet aangegeven bij welke wedstrijd zij zouden willen helpen. Na elke wedstrijd wordt de kans groter dat je bij de laatste wedstrijd ingedeeld wordt (dat is de omloop van Noordwijkerhout), maar bij de Boscross, Oosterduinloop en de Nederzandtloop (in januari) zijn ook nog steeds vrijwilligers nodig. Wil je meedoen met de omloop? Zorg dan dat je je aanmeldt voor één van de bovenstaande wedstrijden.

In de loop van de week krijgt iedereen die zich nog niet heeft aangemeld weer een herinnering via datumprikker. Wees sportief en neem even 5 minuten de tijd om hem in te vullen. Het scheelt mij enorm veel tijd met bellen en mailen.
Met sportieve groet,

Kees Zoutendijk
Vrijwilligerscoördinator NSL
E-mail: vrijwilligers@av-nsl.nl
 

bestand

                    Met dank aan onze sponsoren: 

De Hardloopwinkel, Zorg en Zekerheid, Troublefree Webhosting, Lunchroom Arthur, Flexible Human Services, Schouten Schoenen, Vaste Plantenkwekerij A.P.J. Meiland, Shell en Strandrestaurant Nederzandt             

                  

    bestand

Agenda
Zondag 12 oktober - Boscross
Zondag 2 november - Herfstwandeltocht
Zondag 9 november - Oosterduinloop
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.