Noordwijkerhoutse StrandlopersNIEUWSBRIEF - 2015 SEPTEMBER


Feedback graag naar redactie@av-nsl.nl

Inschrijving voor Boscross 2015 is geopend!De inschrijving van de boscross op zondag 4 oktober 2015 is geopend. Je kunt je nu opgeven voor de afstanden: 5 km of 10 km. Het parcours gaat door het schitterende bos en duingebied van Staatsbosbeheer (zoals bij iedereen wel bekend) en parkeren is geen probleem bij de Duindamse Slag. Voorinschrijving is SLECHTS 5 euro en daarvoor krijg je 100% garantie op een supergezellige Boscross, maar wordt er geen garantie gegeven op een zonovergoten ochtend...
Meld je nu aan

NSL Clubcompetitie 2015 - 2016

De boscross is de eerste wedstrijd welke mee telt voor de NSL Clubcompetitie. Ga jij ook dit jaar weer de strijd aan met de andere leden? Deelname aan de clubcompetie is alleen mogelijk als je lid bent van de NSL. Inschrijven kost 10 euro en kan met onderstaande link.
Meld je nu aan

 

Zorg & Zekerheid Ciruit 

Op dinsdag 6 oktober en donderdag 8 oktober kun je je voor het Zorg & Zekerheid Circuit inschrijven in de Schelft te Noordwijkerhout vanaf 18:30 uur. Onderstaand het gehele wedstrijdprogramma...

Zorg & Zekerheid Wedstrijdprogramma 

Datum Loop Kort Midden Lang GeZZinsloop
1 november 2015 De Zilveren Turfloop (Mijdrecht) 5 km 10 km 10 EM 1,25 km
29 november 2015 LJ Sport - Ter Specke Loop (Lisse) 5 km 10 km 15 km 1 km
3 januari 2016 Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop (Leiden) 5 km 10 km 15 km 1 km
31 januari 2016 Uithoorns Mooiste-de loop (Uithoorn) 5 km 10 km 10 EM 1 km
14 februari 2016 De Hardloopwinkel Valentijnsloop (Leiden) 5 km 10 km 15 km 1 km
20 maart 2016 De VoorschotenLoop (Voorschoten) 5 km 10 km 10 EM 1,25 km
3 april 2016 Braassemloop (Roelofarendsveen) 5 km 10 km 21,1 km 1 km
17 april 2016 Omloop van Noordwijkerhout (Noordwijkerhout) 5 km 10 km 21,1 km 1 km

Mocht je hiermee nog steeds je hardloopkalender niet vol hebben - kijk dan eens op de wedstrijdpagina van de NSL; die is vorige week weer helemaal aangevuld..

En dan het verhaal van de '10 van Noordwijk'
Ofwel het verhaal van heel veel NSL-vrijwilligers!

 


Bekijk de foto's op FB en zie hoeveel werk is verricht om dit tot een supergave boulevardloop om te toveren. Onder bezielende leiding van Kees Zoutendijk en met een gedreven WOC én heel veel vrijwilligers die overal en nergens aan het posten waren, is dit geworden tot een TOP-wedstrijd waar 94% van de lopers aangaf graag weer terug te komen. Zelfs de wethouder van Noordwijk was er op de afgelopen SPOC-wedstrijd in Noordwijk nog over te spreken en polst -geheel vrijblijvend- hoe en wanneer de voorbereidingen voor volgend jaar zouden moeten verlopen.

Hoofdsponsorvan de NSL :

 

De Hardloopwinkel in Noordwijkerhout en Leiden
De Hardloopwinkel is dé hoofdsponsor van de NSL! Voor al je hardloopschoenen, maar ook voor je kleding, goede (hardloop-)adviezen, trainingsschema's en sportvoeding kun je prima terecht bij de Hardloopwinkel. Het belang van goed materiaal wordt hier door echte vakmensen serieus genomen en zal altijd leiden tot een eerlijk advies dat past bij jouw specifieke situatie. Alle medewerkers van de Hardloopwinkel hebben zelf jarenlange ervaring in meerdere afstanden en kennen het plezier van schoenen met een goede demping en shirts die niet schuren over je rug. Ga gewoon eens langs in Leiden of Noordwijkerhout! Je zal verrast zijn over het brede assortiment en wellicht kom je nog een leuke aanbieding tegen!


 
 
  
     
  Agenda
08 sept.  - SPOC Noordwijkerhout
11 sept.  - SPOC Voorhout
15 sept. -  SPOC Sassenheim
22 sept. -  SPOC Lisse (supergezellige zonnoge eindloop bij De Spartaan)
 
     
     
  Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.