Noordwijkerhoutse StrandlopersNIEUWSBRIEF - 2015 OKTOBER


Feedback graag naar redactie@av-nsl.nlDe herfst is weer begonnen en dat betekent dat er weer heel veel hardloopwedstrijden aankomen!
 
Het Z&Z circuit bijt op 1 November het spits af met de Zilveren Turf Loop. De organisatie bestaat 25 jaar en heeft zich tot doel gesteld om 2.500 lopers aan de start te krijgen. Dat kan dus gezellig druk worden daar in Mijdrecht.
 
De volgende NSL-loop is de Oosterduinloop op 8 November. Een echte klassieker over 10 Engelse Mijlen (16,097Km) en voor degenen die dat te lang vinden is er 1 ronde van 8,4 KM. De voorinschrijving is reeds geopend. Voor de kosten hoef je het niet te len aten. Je betaald €5,-- bij voorinschrijving en €6,-- op de dag zelf (voor zowel de lange als de korte afstand).
 
Voor deze wedstrijd zijn natuurlijk weer een aantal vrijwilligers nodig. De vrijwilligerscoordinator (Kees Zoutendijk) heeft weer een link naar datumprikker rondgestuurd waarop ieder kan aangeven bij welke wedstrijd je wilt helpen als poster of verkeersregelaar. In de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 2013 is afgesproken dat iedereen zich minimaal 1 keer per jaar aanmeldt als vrijwilliger. Er is nog steeds een vrij grote groep die dit nog niet gedaan heeft... Je mag natuurlijk ook iemand anders jouw taak laten uitvoeren. Dat kan je doorgeven in het opmerkingenveld. Wees dus sportief en meldt je aan, zodat de NSL de wedstrijden kan blijven organiseren.

Mocht je de link niet meer hebben, stuur dan een mail naar vrijwilligers@av-nsl.nl en je krijgt hem opnieuw toegestuurd.

 

Presentatie | Hardlooptrainer Rob Veer | 13 November

Op vrijdagavond 13 november a.s. organiseert de AV NSL in samenwerking met AV Rijnsoever een informatieavond over de hardloopsport in de breedste zin van het woord. Op deze avond geeft de bekende atletiektrainer Rob Veer een presentatie over onze sport.

Naast hardlooptrainer is Rob ook bekend door z’n columns over de hardloopsport in het blad -RunnersWord- alsmede publicaties in het vakblad van de looptrainer -Proloop-. Zowel de recreatieve als de competitiegerichte lopers zullen op deze avond aan hun trekken komen. Gedurende de presentatie is er uiteraard ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.

Mocht je dus willen weten wat er nodig is om de Dam tot Damloop of de Marathon Rotterdam of de Runner's World Zandvoort Circuit Run of de 10 van Noordwijk te kunnen lopen, kom dan gewoon deze avond langs! Alle leden van omliggende verenigingen zoals Leiden Atletiek, AV De Spartaan of andere verenigingen die het Hardlopen tof vinden, kom gewoon langs. Entree is gratis! Consumpties zijn voor eigen rekening.

Rob Veer is een atletiek(hardloop-)trainer die z’n eerste training al op 16 jarige leeftijd gaf. Hij trainde en coachte sindsdien tientallen atleten en atletes op nationaal en internationaal niveau. In 1999 begon hij met het begeleiden van hardlopers en triatleten via internet. Hij maakt beginners wegwijs en leert zowel de recreatieve als de competitiegerichte lopers de fijne kneepjes van de hardloopsport.

Laat deze gelegenheid om meer over je sport te weten te komen niet aan je voorbij gaan! De avond begint exact om 19.30 uur!

Locatie : Kantine van Jeugdatletiek AV Rijnsoever, Olympiaweg 2 te Katwijk.

 

Zorg & Zekerheid Ciruit 

  Onderstaand het gehele wedstrijdprogramma...

Zorg & Zekerheid Wedstrijdprogramma 

Datum Loop Kort Midden Lang GeZZinsloop
1 november 2015 De Zilveren Turfloop (Mijdrecht) 5 km 10 km 10 EM 1,25 km
29 november 2015 LJ Sport - Ter Specke Loop (Lisse) 5 km 10 km 15 km 1 km
3 januari 2016 Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop (Leiden) 5 km 10 km 15 km 1 km
31 januari 2016 Uithoorns Mooiste-de loop (Uithoorn) 5 km 10 km 10 EM 1 km
14 februari 2016 De Hardloopwinkel Valentijnsloop (Leiden) 5 km 10 km 15 km 1 km
20 maart 2016 De VoorschotenLoop (Voorschoten) 5 km 10 km 10 EM 1,25 km
3 april 2016 Braassemloop (Roelofarendsveen) 5 km 10 km 21,1 km 1 km
17 april 2016 Omloop van Noordwijkerhout (Noordwijkerhout) 5 km 10 km 21,1 km 1 km

Mocht je hiermee nog steeds je hardloopkalender niet vol hebben - kijk dan eens op de wedstrijdpagina van de NSL; die is vorige week weer helemaal aangevuld..

 
 


Hoofdsponsor van de NSL :
 

De Hardloopwinkel in Noordwijkerhout en Leiden
De Hardloopwinkel is dé hoofdsponsor van de NSL! Voor al je hardloopschoenen, maar ook voor je kleding, goede (hardloop-)adviezen, trainingsschema's en sportvoeding kun je prima terecht bij de Hardloopwinkel. Het belang van goed materiaal wordt hier door echte vakmensen serieus genomen en zal altijd leiden tot een eerlijk advies dat past bij jouw specifieke situatie. Alle medewerkers van de Hardloopwinkel hebben zelf jarenlange ervaring in meerdere afstanden en kennen het plezier van schoenen met een goede demping en shirts die niet schuren over je rug. Ga gewoon eens langs in Leiden of Noordwijkerhout! Je zal verrast zijn over het brede assortiment en wellicht kom je nog een leuke aanbieding tegen!


 
 
  
     
  Agenda
08 nov.  - Oosterduinloop

 
 
     
     
  Uitschrijven van onze nieuwsbrief
De informatie verzonden met dit email bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.