Beste Julia,

Hoera, wij zijn wederom genomineerd voor Publieksprijs Beste Uitje 2018! Hangen jouw kids ook altijd lekker de beest uit in onze speeltuin en gun jij ons deze eretitel?Morgen wordt een nieuwe tussenstand bekend gemaakt. We kunnen vol trots melden dat we op dit moment op #5 staan. Nog liever staan we natuurlijk bovenaan. Stem jij ons naar #1? Onder de stemmers op KidsZoo als Beste Uitje verloten we op MAANDAG 5 MAART leuke prijzen.

WAT KUN JE WINNEN?
Leuke KidsZoo-prijzen zoals: vrijkaartjes, 10-rittenkaart, Bidon, Little Big Shopper, KidsZoo Menu, All-in Kids Entree.

HOE KUN JE WINNEN?
Breng je stem uit via www.kidszoo.nl/besteuitje en plaats een schermafbeelding van jouw bevestiging als reactie in ons facebookpost.
Je kunt de schermafbeelding ook mailen naar info@kidszoo.nl

DE HUIDIGE TOP10 IS ALS VOLGT:
1) Diergaarde Blijdorp
2) De Ooievaart
3) Miniworld Rotterdam
4) Jesus Christ Superstar
5) KIDSZOO NOORDWIJKERHOUT
6) Louwman Museum
7) Museumpark Archeon
8) Aqua & Sauna Oranje
9) Avonturia De Vogelkelder
10) Vogelpark Avifauna

Een heel mooi rijtje met grote namen.

 

 


Op 11 maart wordt Leo de Leeuw 7 jaar en dat vieren we met twee leuke activiteiten; 'KidsZoo DiscoParty' en 'Taart eten met Leo'. 

Op zaterdagavond 10 maart is er een geweldig swingende DiscoAvond. Alle kinderen tot 12 jaar zijn van harte welkom om heerlijk de beest uit te komen hangen in de naar Disco omgetoverde KidsZoo. Geen saaie tl-verlichting maar gekleurde spots die knipperen op de maat van de muziek. Limonade is gratis en onbeperkt beschikbaar en de avond wordt muzikaal opgeluisterd door een heuse DJ! Ouders hebben gratis entree en kunnen zich heerlijk laten verwennen door de keuzes op onze koffie- en theekaart. Zij hoeven niet te blijven maar het is wel gewenst. Zeker voor de jongere doelgroep. Besluit u niet te blijven, dan verzoeken we een telefoonnummer achter te laten in het geval van een calamiteit.***
KidsZoo DiscoParty - 10 maart 2018
Van 18.30 tot 21.00 uur.
Leeftijd tot 12 jaar - Kosten: €8,50

Inbegrepen: entree + onbeperkt de beest uithangen in de toestellen + Disco met DJ + onbeperkt limonade

***
Vier je verjaardag met het
DiscoKnalFeest-arrangement

Van 18.30 tot 21.00 uur.
Leeftijd tot 12 jaar - Kosten: €15,00 per kind
Inbegrepen: entree + onbeperkt de beest uithangen in de toestellen + friet met saus en snack + Disco met DJ + onbeperkt limonade + Een gereserveerde tafel in de zaal + Gratis KidsZoo Little Big Shopper Wil je wel naar de disco tijdens je partijtje, maar geen DiscoKnalFeest arrangement. Geen probleem. Kom op de avond gewoon naar KidsZoo, reserveren is dan niet nodig.

 

 

Zondag 11 maart - 10.30 uur
Taart eten met Leo de Leeuw!

Leo heeft een meterslange slagroomtaart besteld en zal die op zondagochtend om 10.30 uur met alle aanwezige kinderen delen! Kom jij ook?*

Van 11.00 tot 15.30 uur kun je gezellig knutselen. Maak samen met onze knutselmeiden een Leo Masker. Speciaal voor Leo’s verjaardag is er een leuke speurtocht. Vind jij alle letters dan ontvang je een echt KidsZoo Kanjer Diploma! En als je van dansen houdt dan kun je rond de klok van 11.00 en 15.30 uur met Leo genieten van de KinderDisco!
*entree is volgens regulier tarief.
 

 


Tijdens de paasdagen heerlijk onbezorgd en luxe ontbijten? Dat kan ook dit jaar weer bij KidsZoo. Na ontvangst word je naar de speciaal gedekte paastafel begeleid. Geniet heerlijk van vers afgebakken croissants, een eitje en nog veel meer lekkers. De kids spelen heerlijk terwijl ouders, grootouders en/of begeleiders nagenieten met een vers gezette koffie/thee. Alvast een Vrolijk Pasen!

Een tafel reserveer je makkelijk via onze site. Reserveer direct!
 

 

Volg ons!

Wil je de Brulpost niet meer ontvangen? Klik hier om af te melden.