Indien deze nieuwsbrief niet goed afgebeeld wordt, klik dan hier voor de online versie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bestand
 
 
 
 
 
     
  bestand  

80 jaar Van Kesteren!

2015 is het jaar dat we 80 jaar bestaan! Drie generaties verder mogen wij nog steeds elke dag met plezier naar werk gaan en hier zijn we trots op. Dit jaar zullen we dit met u gaan vieren. Hoe en wanneer? Dat merkt u vanzelf!  

 

 
     
  bestand  

In opdracht van een aannemer:

Buitenplaats Berbice te Voorschoten

 

In Voorschoten zijn wij bezig aan een bijzonder project. Buitenplaats Berbice wordt door Burgy Bouwbedrijf geheel gerestaureerd. Alles wordt zoveel mogelijk in de oorspronkelijke stijl terug gebracht. In deze opdracht schilderen wij de buitenzijde van het hoofdhuis en de binnen- en buitenzijde  van de portierswoning. Voor het schilderen van het buitenwerk is gekozen voor een systeem op basis van lijnolie. Iets, wat zeker buiten, niet vaak voorkomt. 

 

bestand

 

Lijnolieverf wordt gemaakt van lijnzaadolie en is hierdoor een 100% natuurlijke verf en een oplosmiddelvrije verf. Daarbij heeft het een zeer lange levensduur. Dit maakt lijnolieverf de meest duurzame verf. 

 

Projectleider: Oscar Ligtvoet

 

     
  bestand  

QUOTE van Oscar Ligtvoet
 

Buitenplaats Berbice vergroot onze kennis en inzetbaarheid voor de toekomst

 

 

 

     
  bestand  

ACTIE! Winterschilder

bestand

Actieperiode: t/m 13 maart 2015

 

 

     
  bestand  

Werkflits

bestand

 

 

     
  bestand  

Glas

Woonstichting Vooruitgang – Serviceflat Park Overbosch te Voorhout

 

In ons eigen dorp mogen we een geweldige opdracht uitvoeren voor Woonstichting Vooruitgang bij de serviceflat aan het Park Overbosch. Veel slaapkamers van de appartementen beschikken nog over enkel glas en dat maakt deze appartementen niet duurzaam genoeg. Al het enkel glas wordt vervangen voor HR+ glas. Een hoog rendement isolatieglas, wat zorgt voor een betere isolatie van het appartement. Er gaat minder warmte verloren, waardoor de verwarmingsketel minder hard hoeft te stoken. Deze verlaging van energieverbruik zorgt voor een beter milieu. Daarbij is het wooncomfort een stuk aangenamer; er is minder tocht, lawaai en er zijn minder kosten.

 

Verder worden ook alle stalen ramen vervangen voor HR glas met ventilatieroosters.

Totaal gaat het om 248 ruiten die vervangen gaan worden. Met twee glaszetters gaan we in vier weken de appartementen duurzamer maken. 

 

bestand

     
     
  bestand  

Social Media

Wie mee gaat met de tijd, gaat mee met Social Media. 

Wij zijn actief op Facebook, Twitter en Pinterest! Volg ons nu!

 
bestand      bestand      bestand
     

 

     
     
     

 

 
 
 

bestand

Wist u dat?

 

Alle huiseigenaren vanaf 2015 een energielabel voor hun woning krijgen. Gebaseerd op bouwjaar en type woning, geeft dit label aan hoe energiezuinig uw woning is. Die energielabel  is verplicht tijdens de verkoop van uw woning  en kan de verkoopprijs beïnvloeden. Dus extra van belang om HR glas te nemen, zodat uw woning nog energiezuiniger is!

 

www.energielabel.nl/woningen/ 

 
 
 
 

 

Van Kesteren Schilders
Herenstraat 36, 2215 KH Voorhout, Tel: 0252-211779, Fax: 0252-216924, E-mail: mail@vankesterenschilders.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw e-mailadres aan ons heeft opgegeven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.

   
tp