Nieuwsbrief

Indien deze nieuwsbrief niet goed afgebeeld wordt, klik dan hier voor de online versie.NOG 6 DAGEN!
bestand
bestand

Nieuwe wallpapers van 'Onszelf'

Graag lichten we vier nieuwe behangboeken uit: Sweet Baby en Enjoy van Onszelf en Wallpaper Queen en Wallpaper Queen Materials. 


Sweet Baby is het nieuwe baby behangboek van Onszelf. In dit behangboek vindt u wallpapers gecombineerd met behang en is niet alleen leuk voor baby’s, maar voor alle leeftijden.


In de Wallpaper Queen boeken vindt u spectaculaire digitale printen van 2 meter breed en 3 meter hoog. Een goede kwaliteit behang voor een aantrekkelijke prijs. Kom naar onze showroom waar een aantal van deze nieuwe wallpapers te zien zijn. De koffie staat voor u klaar… 


bestand   bestand
bestand

Earthcote Iron Paint

Earthcote Iron Paint is een decoratieve verf voor op wanden en vloeren en creëert een authentiek roesteffect. Er komt echt roest vrij door middel van ijzerdeeltjes die in de verf worden geactiveerd. Het is geschikt voor gestuukte wanden, hout, kunststof, beton en metalen en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het geeft bijvoorbeeld een erg leuk effect in de badkamer of in de keuken. In onze showroom hebben we een wand bewerkt met deze verf en kunt u met eigen ogen zien hoe bijzondere uitstraling dit heeft! 


bestand
bestand

Particulier werk voor en na

Voor een woonark aan De Kaag hebben wij het buitenschilderwerk gerealiseerd. Een prachtig voorbeeld hoe schilderwerk de uitstraling van een woning kan veranderen!


bestand   bestandFlexa Visualizer app

Vaak is het lastig in te schatten of de kleur die u hebt uitgezocht wel staat op de wand. Dit probleem is nu verleden tijd! Met de Flexa Visualizer app kunt u direct, in real time, op de wand het effect van de kleur zien. U kiest de kleur in de kleurenshop en tikt op het scherm de wand aan die u gesaust wilt hebben. Direct wordt de wand in die kleur getoond en heeft u dus een duidelijk beeld van hoe het eruit gaat zien! Deze app is ook toepasbaar op meubels, lambrisering, kasten etc.
bestand

In opdracht van een aannemer: 

Drie zorgpaviljoens in Noordwijk

In opdracht van bouwbedrijf Schaap uit Lisse starten wij in week 25 bij drie zorgpaviljoens in Noordwijk.  Glaswerk, wandafwerking en schilderwerk wordt door ons uitgevoerd. Zowel buiten als binnen wordt het schilderwerk aangepakt. Binnen worden de wanden eerst beplakt met glasvlies, waarna dit twee keer gesaust wordt.  


Het bestaande isolatieglas wordt vervangen voor HR+ isolatieglas voorzien van ventilatieroosters Ducoline 23 ZR. HR staat voor hoog rendement en heeft een hogere isolatiewaarde dan standaard isolatieglas. Bij alle ruiten die tot onder de 80 cm boven vloerniveau komen, wordt er letsel werend veiligheidsglas toegepast . Ook wordt het bestaande glas in de badkamers beplakt met anti-inkijkfolie.


Projectleider: Loek van Noort en Jan van Kesterenbestand

QUOTE van Jan van Kesteren
Glas heeft zo veel meer functies dan alleen lichtdoorlating!’


‘Glas als wering van de warmte van de zon, als constructief element in bijvoorbeeld vloeren, als beveiliging en bescherming en als warmte-isolatie.


bestand


Wist u dat?


Er een vulmiddel bestaat tegen blaasjes in de aflak. Dit product heet Kodrin PF van Sikkens. Blaasjes in de verf ontstaan wanneer er op (grof)porig hout wordt gelakt. U zal hier buiten vaker last van hebben dan binnen, omdat de warmte van de zon de blaasjes kan versterken. 


Het product is makkelijk in gebruik. U wast de poriën in met een doek, spons of plamuurmes en neemt direct daarna het overtollige materiaal weg met een vochtige doek. Hierna hoeft u één keer te gronden en te lakken. Kodrin PF is geschikt voor zowel verf op waterbasis als op terpentinebasis. 


Van Kesteren Schilders
Herenstraat 36, 2215 KH Voorhout, Tel: 0252-211779, Fax: 0252-216924, E-mail: mail@vankesterenschilders.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw e-mailadres aan ons heeft opgegeven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.