Indien deze nieuwsbrief niet goed afgebeeld wordt, klik dan hier voor de online versie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  bestand  

Nieuwe gevel

Van een wit/grijze gevel naar een uitbundige gekleurde gevel. Voor deze gevel hebben we nieuwe kleuren uit de 5051 kleurenwaaier van Sikkens uitgekozen.  Een sprekende gevel die past bij de uitstraling van een schildersbedrijf.
 

 

 
     
  bestand  

Onderhanden werk

De Tiltenberg - Vogelenzang 

De Tiltenberg is een instituut voor kerkelijke opleidingen. Wij zijn daar met 3 schilders gedurende 4 weken de buitenzijde aan het schilderen. Daarbij werken wij volgens het verftechnisch advies van Sikkens. Dit rapport biedt ondersteuning tijdens de uitvoering van het project. Voor zowel de opdrachtgever, als de uitvoerende partij. 
 

Projectleider: Loek van Noort
 

     
  bestand  

QUOTE van Loek van Noort
 

“Het verftechnisch advies van Sikkens is de basis voor meerjarig onderhoud”


 

     
  bestand  

Krijtverf voor meubels

bestand

 

Doe uw meubels niet weg en knap ze op met krijtverf! Een grenen of donker kastje maakt u hier weer hip mee! Er zijn verschillende technieken toe te passen, waardoor het kastje weer een oude look krijgt. Er hoeft niet geschuurd te worden en het is erg gemakkelijk zelf uit te voeren. Wij verkopen krijtverf van de merken Style & Coloré en Pure & Original.
 

     
  bestand  

Werk in voorbereiding
Van der Hoeven Kliniek - Utrecht

 

“Eén van de grootste klussen ooit!”

In Utrecht gaan we voor Heembouw ‘Van der Hoeven Kliniek’ schilderen. Heembouw renoveert hier het complete complex, bestaande uit zes gebouwen. Wij gaan hier het glas, - schilder – en behangwerk uitvoeren. Met totaal tien man zullen wij van begin oktober 2015 tot eind februari 2016 in twee bouwstromen aan de slag gaan. Eén van de grootste klussen ooit!
 

     
  bestand  

Bouwvak... ?

 

Voor ons was het geen vakantie. Een groot deel van ons personeel heeft doorgewerkt op ruim tien scholen! Er is hard gewerkt, zodat de kinderen weer op tijd de schoolbanken in kunnen.  

     

 
 
 

bestand

Wist u dat?

 

Er 34 rode Van Kesteren auto’s rond rijden en er 1 groene auto bij is gekomen? De auto ziet er groen uit en rijdt ook ‘groen’ . Een duurzame auto die rijdt op aardgas!

 

 
 
 
 

 

Van Kesteren Schilders
Herenstraat 36, 2215 KH Voorhout, Tel: 0252-211779, Fax: 0252-216924, E-mail: mail@vankesterenschilders.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw e-mailadres aan ons heeft opgegeven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.

   
tp