Nieuwsbrief

Indien deze nieuwsbrief niet goed afgebeeld wordt, klik dan hier voor de online versie. 

bestand

Opleiding
Van Kesteren Schilders


“De jeugd heeft de toekomst”, is een uitspraak waar wij het volledig mee eens zijn. Daarom vinden wij het van belang dat de jonge werknemers binnen Van Kesteren Schilders zich blijven ontwikkelen blijven binnen hun vakgebied. Regelmatig verzorgen we cursussen voor deze 12 schilders onder de 25 jaar. De afgelopen tijd is er een behangcursus en een glascursus, gegeven door onze eigen ervaren behangers en glaszetters. Zij kunnen dit, als geen ander, duidelijk en in hun eigen taal uitleggen.Regelmatig verzorgen we cursussen voor deze 12 schilders onder de 25 jaar. De afgelopen tijd is er een behangcursus en een glascursus, gegeven door onze eigen ervaren behangers en glaszetters. Zij kunnen dit, als geen ander, duidelijk en in hun eigen taal uitleggen.

Regelmatig verzorgen we cursussen voor deze 12 schilders onder de 25 jaar. De afgelopen tijd is er een behangcursus en een glascursus, gegeven door onze eigen ervaren behangers en glaszetters. Zij kunnen dit, als geen ander, duidelijk en in hun eigen taal uitleggen.. 

bestand

Behang voor de babykamer

Een leuke babykamer creëer je met behang. Dit maakt de babykamer vrolijk en kleurrijk. Kleuren en bekende figuren, zoals dieren, bloemen, hartjes of auto’s kunnen kinderen gaan herkennen en dat stimuleert hun sociale belevenisLEES VERDER >>

bestand

‘Voor ons geen winterstop!’

Tussen Kerst en Oud en Nieuw lag Nederland zo’n beetje stil. De horeca, zorg en politie uitgezonderd, én de schilders van Van Kesteren Schilders uit Voorhout. Twintig schilders werkten tussen de feestdagen gewoon door. ‘Met ruim 20 man hebben we vier scholen van binnen opgeknapt’, vertelt mededirecteur-eigenaar Loek van Noort, ‘Daar kun je alleen maar trots op zijn.’.  Lees het artikel verder in de Schildersvakkrant >>

bestand

Nieuwbouw villa Jacoba van Beierenweg te Voorhout 

Voor bouwbedrijf Van der Geest uit Oud Ade zijn wij momenteel aan het werk bij de nieuwe woning van Familie Vriend te Voorhout.

Op dit werk hebben wij voor de winter het glas geplaatst en het buitenwerk gegrond met behulp van een steiger. De kleuren voor het buitenwerk zijn Ral 9010 en Ral 7021.

Eind januari zijn wij gestart met het aanbrengen van glad glasweefsel op sausklaar stucwerk. Glad glasweefsel geeft een bescherming voor het stucwerk en vangt krimpscheuren op die in het stucwerk kunnen ontstaan. Het schilderwerk wordt met Rubbol bi rezisto high gloss afgewerkt. Dit is een hoogglanslak op waterbasis en is huidvetresistent.

De plafonds werken wij, net als de wanden, met Alphacryl Pure Mat SF af. Dit is een extreem matte, schrobvaste en oplosmiddelvrije muurverf. De kleuren die op een aantal wanden worden toegepast zijn Oyster, Loft en Chalk van Painting the Past.

Eind februari dient het binnen schilderwerk te worden opgeleverd. Mocht de maand maart starten met voorjaarstemperaturen, dan kan het buiten schilderwerk ook worden afgerond.

Voornamelijk door de erg fijne samenwerking met de aannemer en de klant vinden wij dit nu al een erg mooi en geslaagd project.

Projectleider: Loek van Noort
Uitvoerders: Jaco van der NIet
bestand

QUOTE van Loek van Noort

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’

bestand

Glas

Vervang uw enkel glas voor isolatieglas en profiteer van de lage btw-regeling voor glas! Vanaf 1 januari 2014 is er een permanente laag btw-tarief van 6% voor het plaatsen van isolatieglas in woningen. Deze regeling is alleen van toepassing op de arbeid en alleen geldig bij het plaatsen van isolatieglas.

ACTIE!


bestand
Wist u dat....

Er een vloeistof bestaat voor in de lak die kratervorming en visogen voorkomt op oppervlakten die besmet zijn met siliconen. Deze siliconen komen meestal uit de kit die gebruikt wordt bij het plaatsen van glas en trekt in het houtwerk.


Avis Anti-Siliconen is een geurarme vloeistof en is verkrijgbaar voor zowel watergedragen verf als verf op terpentinebasis. Een paar druppels Avis Anti-Siliconen vloeistof dient toegevoegd te worden aan de lak of vernis. Avis Anti-Siliconen Vloeistof beïnvloedt de eigenschappen van de lak en vernis niet.
Van Kesteren Schilders
Herenstraat 36, 2215 KH Voorhout, Tel: 0252-211779, Fax: 0252-216924,
E-mail: mail@vankesterenschilders.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw e-mailadres aan ons heeft opgegeven.
 Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.