Van Leeuwen Verhuizingen Box2Store    |    Box2Store

verhuizingen · opslag · handymanservice · keukendistributie · selfservice opslag · transport

Van Leeuwen Verhuisbericht.

Verbeterde website, nu online.

Zakendoen en service verlenen veranderen, ook in de transportbranche. Klanten willen snel informatie, binnen no-time een verhuisofferte en direct opslag regelen. Men doet dit thuis op de laptop of onderweg op de telefoon. Op de vernieuwde website van Van Leeuwen Verhuizingen kan dit nu probleemloos. Deze is nu op alle schermen goed leesbaar. Check www.vanleeuwenverhuizingen.nl

Van Leeuwen Verhuizingen

Bijscholing, noodzaak
voor beroepschauffeurs

De aantekening Code 95 in het groot rijbewijs staat garant voor de vakbekwaamheid van de chauffeur. Deze code is 5 jaar geldig en vereist jaarlijks bijscholing. Een van de redenen voor het team van Van Leeuwen Verhuizingen om in oktober 2015 de cursus BHV (bedrijfshulpverlening) te volgen. Voor uw en onze veiligheid.  

Van bloemendominee tot Handige Harry

Verhuizer en handyman René van Westerhuizen heeft een afwisselend werkleven bij Van Leeuwen Verhuizingen. Zo chauffeert hij door de streek om complete inboedels te verhuizen en zo is hij manusje van alles bij AkzoNobel. Wie hij daar leerde kennen? 

 
LEES VERDER  
Van Leeuwen Verhuizingen

Van gebouw tot gebakje

Voor een onderneming als AkzoNobel in Sassenheim is een doortastende Coördinator Huisvesting onontbeerlijk. De taak rust op de schouders van Simone Batenburg en zij kwijt zich met veel enthousiasme van deze interessante taak.

 

LEES VERDER

 

Van Leeuwen Verhuiscontainer,
complete inboedel in de opslag


Huis verkocht? Gefeliciteerd. Als u de woning uit moet en de nieuwe nog niet kunt betrekken haalt Van Leeuwen Verhuizingen uw complete inboedel in één keer bij u op. Uw verhuiscontainer wordt in opslag genomen en op de dag van verhuizing netjes afgeleverd. Voor uw nieuwe deur. Een uitvinding!

Meer weten
? Klik hier.
 

Van Leeuwen Verhuizingen is er voor iedere particuliere – en bedrijfsverhuizing en alle tijdelijke en langdurende opslag van inboedels. Bovendien zijn wij gespecialiseerd distributiecentrum voor keukenleveranciers uit binnen- en buitenland.

tp