Nieuwsbrief

Indien deze nieuwsbrief niet goed afgebeeld wordt, klik dan hier voor de online versie. 

bestand

Raamdecoratie

In deze editie zoomen wij graag in op het product raamdecoratie. Al enige tijd verkopen wij stoffen voor het maken van gordijnen of vouwgordijnen. Sinds kort hebben wij het assortiment uitgebreid met multishades, plissé / duette, rolgordijnen, en houten en kunststof jaloezieën. Over een aantal raamdecoraties vertellen wij u hieronder graag meer: 

bestand

Raamdecoratie - Gordijnen
Gordijnen hebben vele functies, zoals het tegenhouden van lichtinval, het isoleren van de ruimte en ze kunnen de akoestiek in de ruimte wat vriendelijker maken. Naast functionele aspecten brengen gordijnen ook veel sfeer in een ruimte.  LEES VERDER >>

bestand

Raamdecoratie - Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven veel privacy aan een ruimte. U heeft vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Door het verstellen van de jaloezie kunt u zelf bepalen hoeveel zicht en licht u in de ruimte wenst. Houten jaloezieën geven een stoere en landelijke uitstraling en zijn geschikt voor alle ruimtes.  LEES VERDER >>

bestand

Raamdecoratie - Multishades

Multishades bestaan uit twee lagen stof met een transparante baan en een niet transparante baan.U kunt uw eigen lichtinval bepalen door het bedienen van de ketting. LEES VERDER >>

bestand

Particulier buitenschilderwerk

De woning aan de Van Goghlaan in Sassenheim is een mooi voorbeeld van decoratief buitenschilderwerk. Dit voorjaar hebben onze schilders Jan Hoek en Edward Zonderwijk dit werk in twee weken kunnen realiseren. 

Een erg leuk project, omdat er niet alleen sprake was van onderhoud, maar ook van het veranderen van de kleuren. De kleuren oranje/geel werden vervangen voor wit/grijs. LEES VERDER >>

bestand

Nieuwbouw appartementencomplex Koningin Astrid Boulevard Noordwijk 

In opdracht van de Raad Bouw zijn wij in april 2013 gestart aan de zeer luxe nieuwbouwappartementen aan de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk. 

We hebben de appartementen zowel binnen, als buiten voorzien van schilderwerk. Verder hebben we binnen ook 60 minuten brandwerend glas geplaatst. Het houtwerk binnen hebben we afgewerkt met de Air-Mix verfspuit, wat een zeer efficiënte werkwijze is gebleken en voor een heel strak resultaat heeft gezorgd. 

Start: april 2013 - Oplevering: juli 2013 
Onderdelen:
Binnenbeglazing
Buitenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Behangwerk ( glasweefsel)

Projectleider: Jan van Kesteren
Uitvoerders: Piet Hoek en Leen van Duin
bestand

QUOTE van Jan van Kesteren

‘Op een schone en geordende bouwplaats presteren wij het best!’

bestand

Glas

Voldoende ventileren in uw woning is erg belangrijk. Het meeste vocht komt van binnenuit, door koken, wassen en drogen en door de aanwezigheid van mensen. 


Uw woning is vochtig, wanneer u een drukkend gevoel ervaart, schimmel constateert of wanneer u ziet dat de muren vochtig zijn. Het is dus van groot belang dat de gebruikte lucht eruit stroomt en de frisse lucht binnen stroomt.  


Als er elke dag continue frisse lucht binnen stroomt in uw woning, dan ventileert u voldoende. Dit betekent dat er luchtopeningen continue open moeten staan. Ventilatieroosters kunnen 24 uur per dag open staan. Ook als u niet thuis bent of op vakantie bent.

ACTIE!

Klushuis van het jaar! 

De tweede week van september staat in Voorhout in het teken van de feestweek, met de kermis op het stationsplein. Op zaterdag 14 september is er in de Herenstraat een braderie, waar wij aan deelnemen met een zeer leuke actie! Heeft u nog kleine klusjes in uw woning waar u niet aan toe komt? U kunt u inschrijven voor ‘Klushuis van het jaar!’ tijdens deze braderie. Deze dag zal gelijk bekend worden gemaakt wie de winnaar is. 

Samen met andere Voorhoutse ondernemers uit de bouwsector realiseren we deze actie. Ondernemers die samen met ons deelnemen zijn: 
Van Schooten Bouwmaterialen, Stuc-Modern, Sluis Timmerwerken, AA Verhuizers, Tetteroo Elektro & Montage, Blom Vloerdeco, Barry van Dam Loodgieter, Jan Meijer Hoveniers en Menken Meubelmakers. 

bestandWist u dat....

U beter de lichte kleuren van uw buitenschilderwerk aan de zonkant kunt doen en de donkere kleuren aan de schaduwkant? De UV-straling dringt veel sneller door in de donkere kleuren, waardoor de kleur sneller verschraalt en de verf minder beschermend is voor het houtwerk.


Het regelmatig reinigen van uw buitenschilderwerk houdt u schilderwerk in goede staat. Een goed product om mee te reinigen is St. Marc. Dit is bij ons in de winkel verkrijgbaar. Ook helpt zonwering tegen de bescherming van uw schilderwerk. Zo zorgt u ervoor dat het schilderwerk zo lang mogelijk mee gaat!
Van Kesteren Schilders
Herenstraat 36, 2215 KH Voorhout, Tel: 0252-211779, Fax: 0252-216924,
E-mail: mail@vankesterenschilders.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw e-mailadres aan ons heeft opgegeven.
 Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.