Indien deze nieuwsbrief niet goed afgebeeld wordt, klik dan hier voor de online versie.

 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

 
 
 
 
 
     
     

Happy New Year


Als wij terugkijken naar het jaar 2018, zien wij leuke projecten. Van zowel woningen, als bedrijfspanden. Er is vooral een mooie groei geweest in de totaalprojecten van woningen (raamdecoratie/vloeren en wandafwerking met kleur- en behangadvies inclusief). Hier kunt u meer over lezen in deze nieuwsbrief. 
Ook in 2019 gaan we onze schouders er weer onder zetten en zullen we zorgen voor veel mooie nieuwe producten, wooninspiratie en vakmanschap!

Wij willen u als klant bedanken voor 2018 en wensen jullie een kleurrijk 2019 toe! 
     
  bestand  NIEUW IN DE WINKEL


Vanaf 2019 kunt u ook bij ons terecht voor de vloer. Wij hadden al een uitgebreide collectie in vinyl en tapijt. Dit jaar breiden wij onze collectie uit met laminaat, PVC en klik PVC. Nieuw in de collectie zijn de Novilon vloeren van VT Wonen met onder andere een eiken visgraat motief. Samen met onze nieuwe stoffeerders zijn we in de mogelijkheid om prachtige vloeren te realiseren; o.a. een visgraat PVC en prachtige trapbekleding. Bekijk het aanbod bij ons in de winkel en laat u adviseren en inspireren. 

 


     
  bestand  

LILIPINSO behang, wandstickers en posters
 

De collecties onderscheiden zich door de veelzijdigheid aan stijlen. Een subtiele mix van basis en originele creaties, ze reflecteren nieuwe trends. Ze nemen hun bron in de verbeelding van makers van wie de kunst en het talent zijn toegewijd aan het universum van baby en kind. 

Het team werkt samen met meer dan 60 artiesten van over de hele wereld. Nu bij ons te bewonderen in de winkel als enige in Nederland!

  
     
  bestand  

PURE MAT SF


Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘’Beste uit de test’’.

De Consumentenbond heeft de afgelopen periode 23 witte muurverven getest op; beste hechting, schrobvastheid, het mooiste eindresultaat en de benodigde hoeveelheid verf die u nodig heeft voor een goed dekkend resultaat. Onze Sikkens Alphacryl PURE MAT SF is de beste uit de test.

Om dit te vieren geven wij iedere klant bij aankoop van 10 liter muurverf een GRATIS verfroller cadeau!
 


 
     
  bestand  WAGENPARK


Trots op de nieuwe aanwinsten van ons wagenpark. Ons wagenpark is uitgebreid met 2 Renault Trafic’s en 3 Renault Kangoo’s,   geleverd door Autohaag Zeeuw. Al jarenlang trouwe partners.
 


     
  bestand  

LITTLE GREEN NEW LONDON WALLPAPER V
 

Ter aanvulling van de bestaande behangcollecties heeft Little Green haar 13e behangcollectie geproduceerd: London Wallpapers V. 

Geïnspireerd op bijna 250 jaar interieurdecoratie, van 1690 tot midden van de 20ste eeuw, is London Wallpapers V een behangverzameling van authentieke erfgoeddesigns. Leuk om te weten is dat het oudste bron materiaal is gedateerd uit de tijd dat behang eigenlijk nog niet eens bestond. Het betreft een decoratief stuk leer uit 1690 uit het English Heritage archief. Met een prachtig bijpassend kleurenpallet zijn wij opnieuw geïnspireerd door Little Green. De collectie is vanaf 21 Januari 2019 verkrijgbaar en te bewonderen bij ons in de etalage.


 

 HOTEL AAN ZEE
 

Hotel Aan Zee is een hotel waar iedereen welkom is. Door de centrale ligging in het mooie Noordwijk en het strand op 100 meter is het in alle seizoenen een aantrekkelijke uitvalbasis. 

Hotel Aan Zee heeft 39 kamers voor 2 of meer personen. In samenwerking met van Kesteren Schilders worden alle 39 kamers helemaal up to date gemaakt. De nieuwe sfeerkleuren en de trendy accessoires maken het hotel weer helemaal van nu. De muren zijn geplakt met renovlies en geschilderd met de latex PURE MAT SF van Sikkens. De wanden zijn vervolgens afgelakt met Rubbol BL Magura. Deze unieke toepassing geeft een mat maar extreem afneembaar effect. 


 FLOWER POWER KIP CARAVAN
 

Een aantal maanden geleden kwam Anja Jansze van De Tulperij in de winkel met een leuk, gek projectje: Het pimpen van een Kip Kompakt 400EK Caravan in Retro stijl. Dat vonden we in de winkel zo leuk, dat we de uitdaging samen met Anja zijn aangegaan en hebben meegedacht in het stijlen van de caravan. Het thema bij de Tulperij voor 2019 is Flower Power. En zo geschiedde.Er is prachtig retro behang besteld bij Inke en verf op kleur gemaakt in Retro oranje. Anja van De Tulperij is vervolgens de caravan gaan schoonmaken. De hele caravan is in de primer gezet en daarna is de onderkant in een stoot en krasvaste verf van Sikkens gezet. Momenteel is Anja bezig de caravan te behangen en komt de Retro stijl echt tot leven, (zie de onderstaande foto’s). Als de buitenkant klaar is, gaat ze de binnenkant ook nog in stijl pimpen. Deze caravan zal in het voorjaar bij het terras van de Tulperij komen te staan. Kunnen we straks, vanaf 25 maart tot 17 mei, er koffie in drinken of misschien ook in slapen? Alleen Anja van De Tulperij weet het…….

Het is een leuke en fijne samenwerking tussen Van Kesteren Schilders en De Tulperij. En de caravan zal nog tot veel gesprekstof leiden……..


     
 
 

LET’S GET SOCIAL ON MEDIA 

Bezoek ons op sociaalmedia :

YouTube kanaal -> elke maand een nieuw filmpje
www.youtube.com/channel/UC8jqyNhDAdW-YyHxXOenFDA

Website -> Als u op de hoogte wil blijven!
www.vankesterenschilders.nl

Facebook -> Hé, jij wil toch ook geen trend of actie missen? Like ons!
www.facebook.com/vankesterenschilders

Instagram -> Elke week een inspiratie afbeelding! Volg ons ????
www.instagram.com/van_kesteren_schilders/

Twitter -> Praat met ons mee!
www.twitter.com/vankesteren75
 

   

 
 

 

Van Kesteren Schilders
Herenstraat 36, 2215 KH Voorhout, Tel: 0252-211779, Fax: 0252-216924, E-mail: mail@vankesterenschilders.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw e-mailadres aan ons heeft opgegeven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.