Indien deze nieuwsbrief niet goed afgebeeld wordt, klik dan hier voor de online versie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     

Van BEHANG naar WALLCOVERING


Vanaf Januari 2018 hebben wij naast onze behangcollectie een exclusieve Wallcovering collectie; het is een nieuwe collectie muurbekleding van rijke materialen en high-end motieven.

Bijvoorbeeld de collectie Takara, deze volgt volledig de trends van 2018.
Rijke materialen zijn namelijk helemaal terug van weggeweest, met onder meer interieuraccenten in goud, marmer en fluweel. We hebben muurbekleding geïnspireerd op oosterse motieven, maar ook de jungle chic collectie zie je veel terugkomen.

Crane is een van de opvallendste dessins. 
Het patroon bestaat uit voorbijvliegende kraanvogels. In verschillende oosterse landen een geluksbrenger. De tekening is geborduurd op een stof van katoen en linnen, combinatie met een rijkelijk resultaat. 
     
  bestand  

COLOR OF THE YEAR ; HEARTWOOD


Het is vast niemand ontgaan, de nieuwe trendkleur van het jaar : Heartwood by Flexa. Uiteraard hebben onze stylisten in de winkel ook een sfeerhoek gemaakt van deze warme, huiselijke kleur. De kleur is geïnspireerd op wat wij nodig hebben: ‘’Pauze’’. Ons huis moet een plek zijn waar we de ruis buiten kunnen sluiten. Aandacht besteden aan wat belangrijk is en waar we op kunnen laden. A WELCOME HOME

Flexa maakte in samenwerking met blogster MY ATTIC een decoratieve sfeerhoek. De setting was te winnen tijdens een event voor Erkend Sikkens Specialisten en ons winkelteam was de enthousiaste winnaar. De sfeerhoek staat gepresenteerd bij ons in de winkel.


 

     
  bestand  

BRAND NEW; RUBBEL BL MAGURA

Daar is hij dan! De matte binnenlak van Sikkens. De trend mat doet ook mee op het gebied van verflakken. Ook in glansgraden zien wij de verschillende toepassingen. De trend is zeer matte kozijnen het liefst of spierwit (RAL 9016) of heel donker (RAL 9005) hoe matter de lak is, hoe mooier de klanten de lak vinden. Daarom komt Sikkens met de BL Magura een watergedragen binnenlak die perfect vloeit en makkelijk verwerkbaar is. Hij is kras en slijtvast en bijna geurloos. 

     
 
 

LET’S GET SOCIAL ON MEDIA 

Bezoek ons op sociaalmedia :

YouTube kanaal -> elke maand een nieuw filmpje
www.youtube.com/channel/UC8jqyNhDAdW-YyHxXOenFDA

Website -> Als u op de hoogte wil blijven!
www.vankesterenschilders.nl

Facebook -> Hé, jij wil toch ook geen trend of actie missen? Like ons!
www.facebook.com/vankesterenschilders

Instagram -> Elke week een inspiratie afbeelding! Volg ons ????
www.instagram.com/van_kesteren_schilders/

Twitter -> Praat met ons mee!
www.twitter.com/vankesteren75
 

     
  bestand  

LAMBRISERING stoffing en ouderwets? Welnee!


Een ode aan lambrisering, omdat het op een eigentijdse manier kan. Eenvoudig is een lambrisering van verf: een instant sfeermaker. Je kunt het ook een functie geven: verwerk er een bank in, in bijvoorbeeld dezelfde kleur of maak een lambrisering met schoolbordverf. Wat je ook kiest, zo’n lambrisering zorgt voor een spannende vlakverdeling. Een aanwinst voor je huis. Onze klanten zijn ook enthousiast over de geverfde lambrisering, zie hieronder het resultaat van een stukje vakmanschap door een van onze vakschilder!

     

 
 
 


bestandVAN KESTEREN & REPAIR CARE

 

Van Kesteren Schilders investeert in houtrotreparatie met Repair Care. 

In combinatie met Gerritse Ijzerwaren zijn er onlangs 13 medewerkers op cursus geweest en geheel voorzien van alle benodigde gereedschappen en toebehoren die nodig zijn om op een verantwoorde manier houtrotreparaties uit te voeren.

Waar wij eerder een timmerman in moesten schakelen zullen wij dat in de toekomst steeds meer met eigen mensen kunnen doen. Hierdoor worden wij een stuk flexibeler en zullen projecten eerder afgerond kunnen worden. Een plus voor de klant en voor ons.  Ons streven is dat op termijn 2/3 van ons personeel gediplomeerd met Repair Care uit de voeten kan.

 

 
 
 
 
     
  bestand  

ACTIE PURE TASSEN

GRATIS af te halen bij ons in de winkel, een samengesteld inspiratie pakket van PURE by Flexa Colorlab.

Wat zit er in de tas?
Een kleurtester van een PURE kleur van Flexa, een kleurstaal, een informatieboekje en de actieflyer. Waarom wil je deze tas scoren? Met de actieflyer kan u namelijk het aankoop bedrag van maximaal €250,00 euro terug winnen. De actie geldt t/m 31 maart.

Hoe kan je deelnemen?
- Mail je eindresultaat en de aankoopbon naar info@flexa.nl
(Alle ingezonden foto’s worden gedeeld via de Pinerest pagina van Flexa)


     

 
 

 

Van Kesteren Schilders
Herenstraat 36, 2215 KH Voorhout, Tel: 0252-211779, Fax: 0252-216924, E-mail: mail@vankesterenschilders.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw e-mailadres aan ons heeft opgegeven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.