Nieuwsbrief

Indien deze nieuwsbrief niet goed afgebeeld wordt, klik dan hier voor de online versie.bestand
bestand

Kleurenworkshop

In het kader van de ‘Oktober woonmaand’ houden wij voor de nieuwe bewoners van het nieuwbouwproject ‘De Oevers’ in Roelofarendsveen een kleurenworkshop. Een professionele kleurenkenner van Sikkens komt de workshop bij ons in de winkel geven. Het geeft de nieuwe bewoners de gelegenheid om zich te laten inspireren op het gebied van kleuren, behang en raamdecoratie.  


bestand

In opdracht van een aannemer

In opdracht van Heembouw schilderen en behangen wij 46 nieuwbouwwoningen op de Hooge Weide te Utrecht. Houtwerken van trappen en plinten worden hier door ons geschilderd. Er wordt gebruik gemaakt van de Air-Mix spuitinstallatie om de trappen, traphekken en aftimmeringen een strak resultaat te geven. Op deze onderdelen passen we Bl Rezisto Semi Gloss toe. Dit is een zijdeglanzende, watergedragen en huidvetresistente lak van Sikkens.


bestand


Verder worden de slaapkamers door ons behangen met een bouwbehang en de overige ruimtes wordt behangen met een afneembaar vinylbehang. 

Projectleider: Oscar Ligtvoet


bestand

QUOTE van Oscar Ligtvoet

“Met zo veel partijen in één woning is communicatie, planning en onderlinge verdraagzaamheid van grote invloed op het eindresultaat”

 bestand

Werkflits

bestandbestand

Kleurtrend 2015

Koperoranje is DE kleur van 2015. Het is een warme kleur oranje die goed gecombineerd kan worden met neutrale tinten, wit, andere oranje tinten, houten materialen en goud en koper. Koper en brons zijn niet te missen in de woonkamer. De metallic verf in de kleur Copper Blush van Flexa past heel goed bij deze trend. 


bestand


bestand


bestand

Aan de slag voor een goed doel

Tijdens de braderie hebben we de actie ‘Klussen voor een vereniging’ gehouden. Er kon gestemd worden op een aantal verenigingen en daarbij heeft de Rotary Club Voorhout gewonnen. 

Zij hebben een goed doel beschikbaar gesteld: Een gezin die niet de financiële middelen heeft om hun huurwoning bewoonbaar te maken. In samenwerking met andere ondernemingen uit de bouwsector gaan wij de komende periode hard aan het werk in de woning, zodat de wens van dit gezin uitkomt!bestand

Nieuw behangboek Script van Eijffinger

Een behangcollectie met poederkleuren en felle kleuren. Veel vrolijkheid en gezelligheid met patronen als flamingo’s, cupcakes, inspirirende quotes, letters, gebouwen en plattegronden. 


bestandbestand

Winterschilder

bestandbestand

Wist u dat?


Als er glas geplaatst is en de verf niet hecht op de kitranden, u voor het schilderen een doekje met spiritus over de kit kunt halen. Daarna gelijk schilderen, dus geen paar uur wachten. 


Van Kesteren Schilders
Herenstraat 36, 2215 KH Voorhout, Tel: 0252-211779, Fax: 0252-216924, E-mail: mail@vankesterenschilders.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw e-mailadres aan ons heeft opgegeven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.