Nieuwsbrief

Indien deze nieuwsbrief niet goed afgebeeld wordt, klik dan hier voor de online versie.

Nieuwe winkelinrichting

Onder het motto: “Met de tijd meegaan”, hebben wij wat verandering aangebracht in de winkel. In december is Hekker Interieurbouw begonnen met de restyling. Het huiselijke gevoel, wat kenmerkend is voor de winkel, is nog steeds in tact gebleven. Buiten onze gordijnen en vouwgordijnen om, hebben wij de raamdecoratie uitgebreid met rolgordijnen en houten jaloezieën. Ook voor vloerbedekking kunt u tegenwoordig bij ons terecht.
Al deze vernieuwingen zijn mooi gepresenteerd in de winkel. Wij zijn zeer blij met het resultaat! Nieuwsgierig? De deur staat altijd open en de koffie altijd klaar!

Particulier werk - “Van Kesteren totaalconcept”
In een woning aan de Goudenregenstraat te Noordwijk hebben wij het totaalpakket gerealiseerd. Stucwerk, schilderwerk, glaswerk, behang, gordijnen en vloerbedekking hebben wij toegepast in deze woning. Bij dit jonge stel is de kleur blauw de leidraad voor de hele woning. Tevens ook dé kleur voor 2013! De kleuren Parma Gray en Dix Blue van Farrow and Ball komen terug in de woning.    LEES VERDER >>

Renovatie monumentaal paviljoen Breehorn Castricum
In juni 2012 zijn wij in opdracht van een zeer gewaardeerde relatie gestart met de renovatie van het voormalig psychiatrisch ziekenhuispaviljoen ‘Breehorn’ in Castricum. Dit rijksmonument, dat in de periode tussen 1933-1935 als psychiatrisch ziekenhuis voor vrouwen werd gebouwd,  wordt getransformeerd tot 58 éénpersoons zorgappartementen. De Parnassia Bavo Groep is de toekomstige gebruiker van het vernieuwde Breehorn.

In totaal 8000 m2 scan- en sauswerk en bijna 5000 m1 gevelkozijn.
Start: juni 2012 - Oplevering: februari 2013
Onderdelen:
    •    Binnenbeglazing
    •    Buitenschilderwerk
    •    Binnenschilderwerk
    •    Behangwerk ( glasweefsel)
    •    Stucwerk ( reparatie bestaande wanden)

Projectleider: Oscar Ligtvoet
Uitvoerder: Piet Hoek

  

QUOTE van Oscar Ligtvoet

“Efficiëntie, vakwerk, duurzaamheid, dat zijn de sleutelwoorden van dit omvangrijke project!" 

Minder energiekosten, meer wooncomfort
HR glas heeft een extra isolerende werking. Wanneer u het enkel glas in uw woning vervangt, levert u dit het hele jaar profijt op. In de winter houdt HR glas de kou buiten en de warmte heerlijk binnen terwijl u ’s zomers hitte en geluidsoverlast snel buiten kunt sluiten. En na een jaar ziet u dat uw energieverbruik fors lager is.

Van Kesteren Glas geeft u garantie op het glas én op de plaatsing. Wij ­werken volgens de Nederlandse Praktijkrichtlijnen en zorgen ervoor dat ­alles na ­afloop keurig in orde en opgeruimd is. U heeft er geen omkijken naar. ­Vanzelfsprekend regelen wij bij ruitbreuk snel en vakkundig vervanging. Van Kesteren Glas laat u niet in de kou staan.

Is uw enkel glas aan vervanging toe? Wilt u meer weten over de voordelen van HR glas? Heeft u ruitschade? Is uw woning of kantoorpand aan een schilderonderhoudsbeurt toe? Bel of mail ons. Wij adviseren u graag en zorgen voor een scherpe offerte.

  


ACTIE!

Vorstelijk voordeel!
Winterschilder - €25 korting per volwassen schilder per dag op behang–
en/of binnen schilderwerk. Actie geldig t/m 16 maart 2013.


ADVIES

Glad stucwerk in de keuken is erg hip, maar niet altijd even praktisch vanwege vuilaanhechting. Er bestaat een matte vernislaag, waardoor de wanden gewoon schoon gemaakt kunnen worden. Erg praktisch en je ziet er niets van!

Van Kesteren Schilders
Herenstraat 36, 2215 KH Voorhout, Tel: 0252-211779, Fax: 0252-216924, E-mail: mail@vankesterenschilders.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw e-mailadres aan ons heeft opgegeven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.