Indien deze nieuwsbrief niet goed afgebeeld wordt, klik dan hier voor de online versie.

 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

 
 
 
 
 
     
     

Oktober en November: de woonmaanden


De ‘Woonmaanden’ vinden al jaren in de maanden oktober en november plaats. Maar waarom? Oktober is de eerste maand na de zomer, een maand waarin we allemaal weer even moeten schakelen. 

Want of het nou een warme zomer is geweest of niet, het zomerse buitenleven maakt onherroepelijk plaats voor de herfstachtige maanden binnen. Het is daarom niet gek om deze maanden te gebruiken, om van je huis weer een warm en fijn thuis te maken. Kijk eens naar je interieur. Is het nog naar je wens en smaak? Kleine aanpassingen met nieuwe accessoires, kaarsen, een heerlijk vloerkleed, wat nieuwe kussens en een warme plaid op de bank zijn zo gedaan.

Maar je kunt het ook groter aanpakken. Een andere kleur op de muren, nieuwe meubels of een volledig nieuwe indeling. Tijdens de woonmaanden is er overal genoeg inspiratie te vinden en is niets te gek!

U kunt ook bij ons in de winkel terecht voor de nieuwste trendkleuren, nieuwste behangcollecties en de nieuwste verfsoorten. Maak een afspraak met één van onze interieurstylisten of kom gezellig langs bij ons in de winkel! 

De koffie staat klaar! 
     
  bestand  NIEUW: LITTLE GREEN @ VAN KESTEREN SCHILDERS


Little Greene heeft een uitgebreid aanbod van milieuvriendelijke verf voor interieur en exterieur, dus voor binnen en buiten. 

Alle Little Greene kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Voor elke toepassing is er Little Greene verf beschikbaar; voor muren, plafonds en houtwerk, maar ook voor vloeren, metselwerk, buitenschilderwerk en radiatoren. Little Greene behang is een mooie aanvulling op het verfkleurenpalet. 

Voor elke individuele behangcollectie wordt gebruik gemaakt van specialistische drukmethodes op het beste kwaliteitspapier. Dit geeft het behang zijn verfijnde texturen, elegante uitstraling, duurzaamheid en levensduur


     
  bestand  

BEFORE AND AFTER

Hier ziet u een tweetal foto’s  van een mooie woning in Sassenheim die grondig is aangepakt door één onze vakschilders.  Het houtrot is verwijdert en de klant heeeft een prachtige nieuwe kleurstelling uitgekozen. 


 
     
  bestand  

Kleur van het jaar 2019


Elk jaar komen de kleurenexperts van het Flexa ColorLab samen met voorspellers op het gebied van design en sociale trends om de Flexa Kleur van het Jaar 2019 te kiezen.

Dit jaar hebben zij gekozen voor: Spiced Honey


Een warme amberkleurige tint die veel positiviteit uitstraalt. Spiced Honey is een ontzettend veelzijdige kleur waarmee je allerlei verschillende sferen kunt creëren, afhankelijk van het palet waarmee je de kleur combineert. Benieuwd hoe je Spiced Honey kunt gebruiken in jouw huis en welk kleurpalet het best aansluit bij jouw eigen stijl? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze interieurstylisten.


 
     
  bestand  GOLF CENTRUM NOORDWIJK

Onze vakschilder knapt het clubhuis van Golfcentrum Noordwijk op! Het resultaat mag er zijn!

 


     
  bestand  

De Van Kesteren Winterschilder!

Na een fantastisch voorjaar en een hete zomer is het weer tijd voor de herfst. Het wordt kouder en we gaan allemaal van buiten naar binnen! Niet voor niets dat de woonmaanden in oktober beginnen. Maar van Kesteren Schilders doet er nog een schepje bovenop!

Als u vol inspiratie van de woonbeurzen terugkomt en gewend bent aan de nieuwe trends kunt u een afspraak maken voor een winterschilder!
 


Vanaf 12 november 2018 t/m 8 maart 2019 kunt u
gebruik maken onze winterschilder kortingsactie.

€25,00 euro korting
per volwassen schilder per dag.
 WORKSHOP KLEUR JE INTERIEUR

In samenwerking met Akzo Nobel organiseerde van Kesteren Schilders een workshop kleur je interieur met interieurstyliste Hanna de Groot. Zij vertelde over de nieuwste kleur trends op het gebied van interieur. Het was voor iedereen een leerzame en inspirerende avond. 

     
 
 

LET’S GET SOCIAL ON MEDIA 

Bezoek ons op sociaalmedia :

YouTube kanaal -> elke maand een nieuw filmpje
www.youtube.com/channel/UC8jqyNhDAdW-YyHxXOenFDA

Website -> Als u op de hoogte wil blijven!
www.vankesterenschilders.nl

Facebook -> Hé, jij wil toch ook geen trend of actie missen? Like ons!
www.facebook.com/vankesterenschilders

Instagram -> Elke week een inspiratie afbeelding! Volg ons ????
www.instagram.com/van_kesteren_schilders/

Twitter -> Praat met ons mee!
www.twitter.com/vankesteren75
 

   

 
 

 

Van Kesteren Schilders
Herenstraat 36, 2215 KH Voorhout, Tel: 0252-211779, Fax: 0252-216924, E-mail: mail@vankesterenschilders.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw e-mailadres aan ons heeft opgegeven. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.